Haberler

Bakanı Bozkır: AB ile Ekonomi Hacmimiz 300 Milyar Dolara Çıkacak (3)

'ülkemiz ZOR ŞARTLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK' Bakan Bozkır, Bakanlığı tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan toplantıya katıldı.

'ülkemiz ZOR ŞARTLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK'

Bakan Bozkır, Bakanlığı tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan toplantıya katıldı. Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarının yaklaşık 2 bin temsilcisiyle buluşan Bozkır, burada yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği müzekere sürecinde gelinen noktayı ve AB fırsatlarını anlattı. Bozkır, "12 Eylül idaresinin bize bıraktığı kötü miraslardan bir tanesi daha ortadan kalkacak ve Türk vatandaşları pasaportlarıyla vize almadan, Ekim-Kasım aylarından itibaren Schengen bölgesine, Avrupa Birliği ülkelerine vizesiz seyahat etme hakkına kavuşacaklardır. Bütün bu ilişkileri daha ileriye götürmek için el birliğiyle gayret sarf ediyoruz. Ülkemizin karşı karşıya olduğu gerçekten zor şartların üstesinden çok yakında gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti'nde bu tablolara ihtiyacımız var. Burada çok değişik görüşlerden, çok değişik fikirlerden, çok değişik konularda çaba sarf eden insanlarımız var. Ancak burada çok güzel bir resim var. Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan tablo, buradaki tablodur. İnşallah bu tablo bütün Türkiye'nin ilerlemesini önlemek isteyen çevrelere de en güzel mesajı verecektir" diye konuştu.

Toplantıda söz alan Kayseri Kadınlar Derneği Başkanı Aysun Şahin ise "Kayseri'de kadınların işgücüne katılım oranının, Türkiye ortalamasının altında olduğunu düşünüyoruz. Ama her eğitim seviyesindeki kadınımızın ekonomiye, aile bütçesine kapasiteye sahip olduğunu da hepimiz biliyoruz. Kadına yönelik cinsel istismar ve şiddeti önleme konusunda her türlü çabayı sarf etmemize rağmen, istediğimiz iyileşmeyi sağlayamamanın üzüntüsünü, kadın stk'ları olarak yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Toplantıya katılan STK temsilcileri, Bakan Bozkır ve bakanlık yetkililerine, AB ile ilgili sorular yöneltti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title