Haberler

Bakan Kılıç'tan Sporculara Yeni Yıl Sürprizi

Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların parası taksitle değil, nakit ödenecekToplam 9 bin 300 altın karşılığı nakit para, bugün sporcuların hesaplarına yatırılacakERCAN ATA - ANKARA / DHAGençlik ve Spor Bakanlığı, bugüne kadar Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların hak ettiği...

Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların parası taksitle değil, nakit ödenecek

Toplam 9 bin 300 altın karşılığı nakit para, bugün sporcuların hesaplarına yatırılacak

ERCAN ATA - ANKARA / DHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bugüne kadar Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların hak ettiği ödülleri taksitle ödüyordu. Rio Olimpiyatları'nda madalya kazanan sporcuların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinde konu gündeme gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Spor Bakanı Kılıç, sporcuların bu isteğini uygun görerek, hak edilen ödüllerin peşin ödenmesi talimatını verdiler.

Cumhurbaşkanı ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bu jestleri sporcuları mutlu etti. Bakan Kılıç'ın talimatı ile temiz raporları gelen sporcuların ödülleri taksitle değil, nakit olarak bugün hesaplarına yatırılacak.

KİM NE KADAR ALTIN ALACAK?

RİO OLİMPİYATLARI:

Güreş: Taha Akgül, 1000 Altın

Güreş: Rıza Kayaalp, Selim Yaşar 600 Altın

Güreş: Cenk İldem, Soner Demirtaş 300 Altın

Halter: Daniyar İsmayilov 600 Altın

Tekvando: Nur Tatar 300 Altın

Atletizm: Yasmani Copello Escobar 300 Altın.

PARALİMPİK OYUNLARI:

Kadın Golbol Takımı: Sümeyye Özcan, Buket Atalay, Gülşah Düzgün, Seda Yıldız, Sevda Altınoluk ve Neşe Mercan 500'er Altın.

Tek Erkekler Masa Tenisi: Abdullah Öztürk 1000 Altın

Halter: Nazmiye Muratlı Muslu 1000 Altın

Kadınlar Masa Tenisi: Kübra Korkut 300 Altın

Erkekler Masa Tenisi Takımı: Ali Öztürk ve Abdullah Öztürk 150'şer Altın

Judo Kadınlar: Ecem Taşkın ve Mesme Taşbağ 150'şer Altın

Kadınlar 10 Metre Havalı Tabanca: Ayşegül Pehlivanlar 150 Altın

Atletizm Erkekler 1500 Metre: Semih Deniz 150 Altın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Ali Öztürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title