Haberler

Bakan Kaya'dan Yaralanan Binbaşı'ya: Ne Güzel Yürekli Bir İnsansınız

Güncelleme:

Aile Bakanı Kaya, Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Nusaybin'de çıkan çatışmada yaralanan Binbaşı Tetik'i, GATA'da ziyaret etti.

Şırnaklı bir çocuğun ellerini ısıtmaya çalışırken görüntülenen ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanarak, GATA'da tedavi altına alınan Binbaşı Tetik'i ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "Rabbim şifa versin inşallah. O fotoğraftan çok etkilenmiştim. Ne güzel yürekli bir insansınız" dedi.

"NE GÜZEL YÜREKLİ BİR İNSANSINIZ"

Bakan Kaya, GATA'daki ziyaretinde, Binbaşı Tetik'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Allah sizi evlatlarınıza bağışlamış. Ne güzel yürekli bir insansınız. O fotoğraftan çok etkilendim. Rabbim şifa versin inşallah. Emin ellerdesiniz." dedi.

"BİR İHTİYACIN VARSA YERİNE GETİRİLECEK"

Binbaşı Necmettin Tetik'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade eden Kaya, Tetik'e bir ihtiyacı olması durumunda, yerine getireceklerini bildirdi.

Binbaşı Tetik ise Bakan Kaya'ya ziyaretinden ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

YARALANAN DİĞER ASKER VE POLİSLERİ DE ZİYARET ETTİ

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, daha sonra terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer bazı asker ve polislere de ziyarette bulundu.

Kaya, hastaneden ayrılırken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da bugün gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetleyerek, şunları söyledi:

"ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

"Görüldüğü gibi terör örgütü sivil, asker, kadın, polis, çocuk ayırt etmiyor. Ama bilinmesi gerekir ki milletçe birlik, beraberlik içerisinde terör belasının üstesinden geleceğiz.

Mücadelemiz devam edecek. Gecesini gündüzüne katarak, milletimizin güvenliği için canını, malını korumak için mücadele veren güvenlik güçlerimizin, vatandaşlarımızın canına kasteden terör örgütlerine mesajımız çok nettir.

Şu yurtta, bu kutsal vatan topraklarında tek bir terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek. İstanbul'da şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Fatma Betül Sayan Kaya Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
title