Haberler

Yerlikaya, Atatürk'e Hakaret Eden Kuveytliyi Tespit Ettiklerini ve Suç Duyurusunda Bulunduklarını Açıkladı, Saç Ektirmek İçin 2 Kez Türkiye'ye Gelmiş

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Kuveytli Abdulaziz Abdülaziz E. Alhajri’nin Kuveyt'te yaşadığını ve suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. İçişleri Bakanlığı ise Alhajri’nin saç ektirmek için 2 kez Türkiye'ye geldiğinin tespit edildiği bilgisini paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Abdulaziz Abdülaziz E. Alhajri'nin Kuveyt'te yaşadığını ve suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. İçişleri Bakanlığı ise Alhajri'nin saç ektirmek için 2 kez Türkiye'ye geldiğinin tespit edildiği bilgisini paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Abdulaziz Abdülaziz E. Alhajri'nin Kuveyt'te yaşadığını ve suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Yerlikaya, şunları belirtti:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın koordinesinde, İstihbarat Başkanlığımızın desteğiyle; Kuveytli sözde yazarın, Abdulaziz Ramih adıyla, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığı belirlenmiştir. Şahsın, Atatürk'e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur."

İçişleri Bakanlığı ise Alhajri'nin saç ektirmek için 2 kez Türkiye'ye geldiğinin tespit edildiği bilgisini paylaştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Türkiye Kuveyt Suç Sosyal Medya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title