Haberler

Astana Buluşmasının Ön Hazırlıkları Moskova'da Masaya Yatırıldı

Rusya, İran ve Türkiye'nin Astana'daki Suriye toplantısına hazırlık sürecine ilişkin üç taraflı görüşmelerinin Moskova'da gerçekleştiği bildirdi.

Rusya, İran ve Türkiye'nin Astana'daki Suriye toplantısına hazırlık sürecine ilişkin üç taraflı görüşmelerinin Moskova'da gerçekleştiği bildirdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, toplantıya Rusya Devlet Başkanı'nın Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden sorumlu Özel Temsilcisi Mihail Bogdanov, Rusya Dışişleri Bakanlığı Orta Doğu Temsilcisi Sergey Verşinin, İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Cabir el Ansari ve Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı S. Önal'ın katıldığını belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Toplantı Astana'da Suriye krizine ilişkin uluslararası görüşmenin hazırlık süreci ve düzenlenmesine yönelik gerçekleştirildi. 23 Ocak'ta gerçekleşecek bu forumun Suriye'de uzun süreli ve istikrarlı ateşkes rejimi ile BM'nin listesindeki terör örgütleriyle mücadeleyi sağlayacağı ve aynı zamanda Suriye krizinin siyasi çözüm sürecini hızlandıracağı yönünde ortak fikir beyan edildi." - Moskova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moskova Astana Rusya İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title