Haberler

ARDAHAN'A GETİRİLEN DEPREMZEDE AİLELER, ÇILDIR GÖLÜ'NDE ATLI KIZAKLA GEZDİ

Güncelleme:

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu bölgeden AFAD koordinasyonu ile Ardahan'a getirilen aileler, KYK yurtları ile evlere yerleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu bölgeden AFAD koordinasyonu ile Ardahan'a getirilen aileler, KYK yurtları ile evlere yerleştirildi. Depremzedeler, götürüldükleri buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde atlı kızaklarla gezdi.

Depremzedeleri geçen hafta kayak merkezine götüren Gençlik Spor Müdürlüğü yetkileri, bu kez onları yüzeyi tamamen buzla kaplanan göl üzerine çıkardı. Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in de eşlik ettiği programda, depremzede aileleri ve çocukları atlı kızaklara binip buzda futbol, voleybol, tenis oynayarak uçurtma uçurdular.

Çocuklarla birlikte bütün aktivitelere eşi Zehra Mine Öner ile katılan Vali Hüseyin Öner, depremzede ailelerle güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Depremzedeler için birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Vali Öner, Bugün de onları Çıldır Gölü ile tanıştırmak istedik. Güzel ve eğlenceli vakit geçirdiler. Yaklaşık 750 vatandaşımız burada bizde misafir kalıyor. Onların çocukları bizim için çok önemli. Çocukları yaşamlarının normale dönmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çıldır Gölümüz bizim için çok önemli bir yer olması dolayısıyla çocuklarımızın bunu yaşamasını istedik diye konuştu.

Etkinlik, Çıldır Belediyesinin yaptığı yemek ikramı ile tamamlandı.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çıldır Gölü Ardahan Çıldır Çıldır AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title