Haberler

Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen "Beyaz Gölge" Adı Verilen Operasyonda Yakalanan Uyuşturucu Satıcısı 4 Kişi, Adliyeye Sevk Edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Beyaz Gölge" adı verilen operasyonda yakalanan uyuşturucu satıcısı 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

Antalya'da bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekipleri 'Beyaz Gölge' isimli uyuşturucu operasyonu düzenledi. Antalya'nın turistik bölgeleri Kemer ve Belek'te bazı evlere yapılan eş zamanlı baskınlarda uyuşturucu sattıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 84 paket halinde 58 gram kokain ve 5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Zanlıların yapılan sorgularında kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda esrar maddelerine "Beyaz Çimento" ve "Etek" kod isimlerini kullandıkları öğrenildi. Zanlıların kokaini Güllük, Doğu Garajı ve Konyaaltı bölgelerinde 60 ve 150 YTL'ye sattıkları tespit edildi.

(MSB-SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title