Haberler

"Annesinin Kızı" Kitabının 10 Mayıs'ta İmza Günü

Güncelleme:

Kristal Yağları'nın sponsor olduğu "Annesini Kızı" kitabının 10 Mayıs'ta imza günü yapılıyor!

75 yıldır zeytinyağına verdiği özenle anne yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti olan Kristal Yağları'nın sponsoru olduğu "Annesinin Kızı" yemek kitabının 10 Mayıs'ta imza günü yapılacak. Yazar Güler Sarıgöl Köymen, Karşıyaka Belediyesinin organizasyonuyla Latife Hanım Köşkünde düzenlenecek olan imza gününde kitapları imzalayacak.

Kaybetmekte olduğumuz, belki de hiç tatmadığınız yöresel anne tariflerini ve anne kız hikayelerini geçmişten gelen anılarımızla biraraya getiren, sıradan yemek kitaplarından ayrılan "Annesinin Kızı " yemek kitabı hala anne lezzetlerinin geleneksel tatlarına dikkat çekiyor. Hepimizin vazgeçilmezi anne yemeklerinin, her bir yemekte ayrı sohbetlerimizin, anılarımızın olduğu ve bunun bir tarif kitabında toplandığı "Annesinin Kızı" kitabı 10 Mayıs Cuma günü okuyucularıyla imza gününde buluşacak.

Karşıyaka Latife Hanım Köşkü'nde saat 14.00'da başlayacak söyleşide Köymen duygularını "Kitapla başlayan ve anne üretimi ürünlerle devam eden bu hikaye Karşıyaka'da yazıldı. Bu yüzden Cuma gününün benim için ayrı bir heyecanı var. Proje aslında tek kelimeyle "Annelere Vefa!" duygusuyla ilerliyor. Proje yerelden ulusala dikkat çekti ve basının önderliğinde herkes sahiplendi." diyerek aktardı.

İzmir'de anne ve kızlarıyla yola çıkılarak unutulmaya yüz tutan tariflere yeniden can verilen "Annesinin Kızı" kitabına, 75 yıldır İzmir markası olan ve sofralara lezzet katan Kristal Yağları da sponsorluğuyla destek oldu. Lezzet zanaatkarlığı ve geleneğine büyük önem veren Kristal Yağları böyle bir projenin destekçisi olarak değerlerimize sahip çıkıyor.

Kristal Yağları Hakkında

1938 yılında İzmir'de kurulan ve Türkiye'nin ilk Markalı zeytinyağı olma özelliğine sahip Kristal Yağları, Türkiye'de Natürel Sızmanın yanında Riviera tipi zeytinyağını ilk üreten markalardan olma özelliğini taşıyor.

75 yıldır Türkiye'de zeytinyağı sektörüne öncülük eden ve sektörün lider firması olan Kristal Yağları, en kaliteli ürünleri tüketicilere sunmayı bir aile geleneği olarak kendine ilke edinmiştir.

Kristal Yağları, üretim kalitesinden taviz vermediği için, yılın on iki ayı aynı tat ve nefasetteki ürünleri tüketiciler tarafından yıllardır güvenle tercih edilmektedir. Kristal zeytinyağları Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin kalite kontrol programına dahil olup, kaliteli ürünleri sunan firmaların bu programa dahil olmasına öncülük etmektedir.

Yurtdışına ambalajlı ve markalı zeytinyağı ihracatını gerçekleştiren ilk firma olan Kristal Yağları, 20'nin üzerinde ülkeye "Kristal" markasıyla zeytinyağı ihracatı yapmakta ve markalı Türk zeytinyağının dünyada tanınması ve tüketilmesi için uğraş vermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Latife Hanım Karşıyaka İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title