Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "İstikrarı Çok Güçlü Bir Hükümet Olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önümüzdeki dönem Türkiye'de, hem temsil gücü çok yüksek bir Meclis, hem de istikrarı çok güçlü bir hükümet olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önümüzdeki dönem Türkiye'de, hem temsil gücü çok yüksek bir Meclis, hem de istikrarı çok güçlü bir hükümet olacak." dedi.

Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarının ardından ülkenin güne istikrarla başladığını söyledi.

Türkiye'nin demokratik bir ortamda yoluna devam ettiğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olmuştur. Yapılan seçimlerin sonucuna baktığımız zaman, bir taraftan Meclis'te çok güçlü bir temsil olduğunu görüyoruz, Meclis'te hemen hemen bütün partilerin temsilcileri olacak. Önümüzdeki dönem Türkiye'de, hem temsil gücü çok yüksek bir Meclis, hem de istikrarı çok güçlü bir hükümet olacak."

Siyasette temsil ve istikrarın aynı anda sağlanmasının önemini vurgulayan Yılmaz, "Bu inşallah ülkemizin demokratik bir ortamda hedeflerine yürümesine katkıda bulunacak. AK Parti olarak da Cumhurbaşkanımızla bu süreçte halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ile Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Hükümet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title