Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: "Kara Delikler Kapatıldı, Havuza Sular Dolmaya Başladı"

"Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin,

"Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı" dedi.

Bakan Şahin, Yavuzeli ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında, Türkiye'nin marka değerini yükselttiklerini söyledi.

Milletten aldıkları güç ve enerjiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Şahin, "Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı. Dolan havuzdaki sudan da halkımız için halkımızla beraber, onların refahını, huzurunu, barışını güçlendirecek şekilde kaynakları nasıl kullanacağımızı planladık" diye konuştu.

Şahin, Türkiye'nin dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden birisi olmasının büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

Göreve geldiklerinde milli gelirin 3 bin 500 dolar olduğunu, şimdi ise 10 bin 500 dolara ulaştı aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Pastayı büyüttük. Bir taraftan borçlarımızı ödedik. Şu an istesek IMF'ye olan tüm borcumuzu kapatabilecek güçteyiz. Merkez Bankası döviz rezervi 90 milyar dolara ulaştı. Hamdolsun, Sayın Başbakanımızın liderliğinde, güçlü bir parlamento ile bütün değerlerin en az 3 kat büyümesini sağladık. Faizlere ödenen aradaki fark, geldiğimiz yolların, hastanelerin yapılmasına daha çok okul ve baraj yapılmasına yani halkımızın talep ettiği, hak ettiği yaşam kalitesini yükseltecek çok daha fazla hizmet yapılmasına gitti."

Şahin, sivil anayasanın çıkarılması için de bütün güçlerini kullanacaklarını belirtti. Bakanlıklarının yeniden yapılandırıldığına dikkati çeken Şahin, çocukların, yaşlıların, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için bakanlığın hem hukuki hem de mali olarak güçlendirildiğini kaydetti.

-"Hırsız, arsız bulamazsınız"

Bakan Şahin, tam bir takım ruhuyla çalıştıklarını ifade ederek, "Emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu takımın içerisinde hırsız bulamazsınız, arsız bulamazsınız" diye konuştu.

"Güçlü olmalıyız ki Suriye'deki, Irak ve Somali'deki, Myanmar'daki kardeşlerimiz güçlü olsun" diyen Şahin, bunun için gayretle yola devam ettiklerini ifade etti.

Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik

Yayıncı: Selçuk Aval - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Şahin Yavuzeli Türkiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title