Haberler

Güiza: 'Luis, Oyuncuları Tek Tek Analiz Ediyor"

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi İspanyol Futbolcu Daniel Gonzalez Güiza, Teknik Direktörleri Luis Aragones'in Şu An İçin Takımı Tanıma Sürecinde Olduğunu, Her Oyuncuyu Tek Tek Analiz Ettiğini, Daha Sonra Her Oyuncu İçin Ayrı Antrenman Programları Uygulayabileceğini Söyledi

Fenerbahçe'nin yeni transferi İspanyol futbolcu Daniel Gonzalez Güiza, teknik direktörleri Luis Aragones'in şu an için takımı tanıma sürecinde olduğunu, her oyuncuyu tek tek analiz ettiğini, daha sonra her oyuncu için ayrı antrenman programları uygulayabileceğini söyledi

Güiza, "Luis, disiplini ve çalışmayı çok sever. İş zamanı iş yapılmasını ister. Herkesin, tüm takımın birlikte hareket etmesini ister. Kopukluğa asla tahammül edemez. Her zaman için her oyuncudan daha enerjik ve daha dinamiktir. Ama tüm oyuncular, onun yaptırdığı antrenmanlardan keyif alır" dedi.

Takım içindeki ilk izlenimlerini de aktaran Güiza, ''Takıma yeni katıldım. Burada çok sıcak ve güzel bir havayla karşılandım. Ancak yine de uyum için biraz zamana ihtiyacım var'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title