Haberler

Şaka Olsun Diye Çocuğunu Sosyal Medyada Satılığa Çıkaran Genç Annenin Başına Gelmeyen Kalmadı

Güncelleme:

ABD'nin Mississippi eyaletinde yaşayan bir kadın, Twitter hesabında çocuğunu satılığa çıkardığını paylaştı. Yaptığı şaka yüzünden başına gelmeyen kalmadı.

Sosyal medya artık hayatımızın tam ortasında. İnsanlar vaktinin çoğunu burada geçiriyor, çoğu zaman sadece burada sosyalleşip, sıklıkla da aklına her geleni başkalarıyla paylaşıyor. Ancak sosyal medyada şaka yapmanın bazen ciddi sonuçlar doğurabileceği görülmüş oldu. Hele ki çocuklar gibi hassas bir konuda...

"3 YAŞINDA, SATILIK"

Mississippi'de yaşayan gazeteci Alex McDaniel, sosyal medyada üzerinde çok fazla düşünmeden bir şeyler paylaşmanın sonuçlarını kötü bir şekilde tecrübe etti. Genç anne, çocuğunun fotoğrafının altına, "3 yaşında, satılık. 12 dolar ya da daha iyi bir teklif verene." yazarak kendince ufak bir şaka yapmıştı ancak birkaç gün sonra işyerinin kapısına Çocuk Koruma Hizmetleri dayanınca neler olduğunu anlayamadı.

İSİMSİZ BİR ŞİKAYET YAPILMIŞ

Öğrenildiğine göre Mississippi'de yaşayan ve ismini gizli tutan bir adam çocuk istismarı hattını arayarak, bir kadının internette oğlunu satma teşebbüsünde bulunduğunu ihbar etti. Adam ayrıca, kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını da eklemişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın basit şaka olduğu anlaşılsa da kadın ile ilgili yasalar gereği soruşturma başlatıldı. Ayrıca sosyal hizmetlerin, bir süre boyunca düzenli olarak aileye ev ziyaretleri yapacağı açıklandı. Neredeyse çocuğunu kaybetme ve hapse girme tehlikesi yaşayan kadın ise, "Onları suçlamıyorum, herkesin bir işi var ve onlarınki de bu." açıklaması yaptı. Ancak şikayette bulunan adam için aynı şekilde düşünmediğini ve bunu masum bir yanlış anlama olarak görmenin mümkün olmadığını ekledi. Kendisini şikayet eden şahsın ya mizahtan hiç anlamadığını ya da kötü niyetli olduğunu düşündüğünü de sözlerine ekledi.

CEZA ALMASI BEKLENMİYOR

Twitter'da yaptığı basit bir şaka yüzünden davalık olan kadının herhangi bir ceza alması beklenmezken, yaşanan olay sosyal medyanın daha dikkatli kullanılması gerektiğinin de bir kanıtı oldu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Twitter 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title