Haberler

Festival Hazırlıkları Tamamlandı

Zonguldak 10. Karaelmas Uluslar Arası Kültür ve Sanat Festivali Hazırlıklarında Son Noktaya Gelindi.

Zonguldak 10. Karaelmas Uluslar Arası Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarında son noktaya gelindi.

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, 18 Haziran Çarşamba günü start alacak olan festivalin hazıklıklarının tamamlandığını belirtti. Çarşamba günü gerçekleşecek olan kortej yürüyüşüne tüm halkı davet eden Bakır şunları söyledi:

"Festival hazırlıklarımızın son aşamasına geldik. Öncelikle tüm Zonguldaklıları Çarşamba günü festival korteji geçişine davet ediyoruz. Yine bu yıl gelecek olan büyük sanatçıların yanı sıra hem tır parkında hem de kordon boyunda yerel sanatçılarımıza ağırlık verdik. Türk Halk Müziği, Rock Müzik, pop müzik, özgün müzik guruplarımız konserler verecekler. Belediyemizin Türk Sanat Müziği ve Türk halk müziği topluluğu konserleri Atatürk Kültür Merkezinde halkımıza sergilenecektir. Belediye Kültür Merkezinde açılacak olan sergilerimizde biçki, dikiş, nakış, sipariş Zonguldak'ı tanıtacak sergiler ve resim sergimiz açılacaktır" dedi.

Ayrıca Bakır, etkinliklere tüm Zonguldak halkını davet etti.

(SŞ-SŞ-Y) 16.06.2008 18:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title