Haberler

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı izle! FB - GB maçı canlı izle! Fenerbahçe maçı izle!

Güncelleme:

Caulker ve Serdar Dursun transferleriyle yeni sezonda da iddialı bir kadro ile başlamaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde Türkiye'nin köklü kulüplerinden Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, Gençlerbiliği maçı izle! FB - GB maçı canlı izle! Canlı maç izle!

Teknik direktör Vitor Pereira ile hazırlık maçında Gençlerbirliği'yle karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, kadronun kalabalıklığı dikkatleri çekiyor. Vitor Pereira takımdan ayrılması muhtemel futbolcular için son kararını vermeden önce hazırlık maçında denemeyi planlıyor. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'nin karşı karşıya geleceği mücadeleyi 17:30'dan itibaren canlı olarak izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin maçı Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe SK aylık üyelik gerektiren maç yayınına üye olanlar 17:30'dan itibaren canlı olarak Youtube üzerinden maçı izleyebilecek.

FENERBAHÇE YOUTUBE ÜYELİĞİ NE KADAR?

Fenerbahçe'nin Youtube üzerinden vereceği canlı yayınları izleme ve maç yayınlarına katılabilmek için taraftarların Fenerbahçe SK üyeliği bulunmalıdır. Taraftarlar aylık olarak 15₺ katılım ücreti ödemeleri gerekmektedir.

FENERBAHÇE'NİN YOUTUBE'DAN YAYINLANACAK DİĞER MAÇLARI!

28 Temmuz: Fenerbahçe-PEC Zwolle

31 Temmuz: Fenerbahçe-Greuther Fürth

4 Ağustos: Fenerbahçe-Dinamo Kiev

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gençlerbirliği Fenerbahçe Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title