Haberler

Fatoş Karademir kimdir? Sağlık durumu nasıl? Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Güncelleme:

Son dakika: Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, çocuklarını görmeye giderken aracıyla kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Bunun ardından Fatoş Karademir'in sağlık durumu nasıl merak edildi. Peki, Fatoş Karademir kimdir, kaç yaşında? Fatoş Karademir'in sağlık durumu nasıl?

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Fatoş Karademir geliyor. Peki, Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kimdir, kaç yaşında, nereli? Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir'in sağlık durumu nasıl? Tüm cevaplar haberimizde...

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

Berdan Mardini 5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Mardini, abasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü. Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı.

Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu. 90'lı yılların sonunda gece kulüpleri ve türkü bar tarzı mekanlarda şarkıcılık yapan

Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır.

2010 yılında Fatoş Mardini ile dünya evine giren Berdan Mardini'nin bu evlilikten "Marin" adını verdikleri bir çocukları dünyaya gelmiştir. Ünlü sanatçı müzikal çalışmalarının yanından bir dönem TRT 6 kanalında program yapmıştır.

FATOŞ KARADEMİR KİMDİR? BERDAN MARDİNİ İLE NE ZAMAN BOŞANDI?

2010 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ile Fatoş Karademir çifti geçtiğimiz mart ayında boşanmıştı. Mardini'nin avukatının yaptığı açıklamada "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denilmişti.

Fatoş Karademir'in biyografisi hakkında bilgi bulunmuyor.

Fatoş Karademir kimdir? Sağlık durumu nasıl? Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

FATOŞ KARADEMİR'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Tabancadan çıkan mermilerle Karademir'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatoş Karademir'i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

NE OLMUŞTU?

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, çocuklarını görmeye giderken aracıyla kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Aracına defalarca kez ateş açılan Karademir, bacağından yaralandı. Polis ekipleri, motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı eşi Fatoş Karademir, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giderken kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Berdan Mardini Haberler Son Dakika

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title