Haberler

Esenyurt'ta şiir ve resim yarışmasının kazananları ödüllerini aldı

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği Ödüllü Şiir ve Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ödüllerini aldı.

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği Ödüllü Şiir ve Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ödüllerini aldı. Başkan Bozkurt, şiir kategorisinde birinci olan Nehir Naz Songur'a ödül verdi.

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği Ödüllü Şiir ve Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ödüllerini aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 23 Nisan'ın 101'inci yıl dönümünde Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği şiir ve resim yarışmasında şiir kategorisinde birinci olan Nehir Naz Songur'a tablet hediye etti. Şiir dalında 2'nci olan Dilek Ada ödülünü Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Yaşar'dan alırken, aynı dalda 3'üncü olan Yusuf Bingöl'ün ödülünü ise Fen İşleri Müdürü Mustafa Yolcu takdim etti.

Dereceye giren öğrencilere tablet, akıllı oyun seti ve bisiklet

Öğrenciler, Başkan Bozkurt, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden ödüllerini alırken, hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hem de ödül almanın sevincini bir arada yaşadı. En iyi resim yapan öğrenciler ödüllerini belediye başkan yardımcılarından ve birim müdürlerinden aldı. İlkokul öğrencileri arasında resim kategorisinde 1'inci olan Ada Su Karataş ve 4'üncü olan Emir Şen'e ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan verdi. Aynı dalda 2'nci olan Muhammed Ali Aydın ödülünü Başkan Yardımcısı Veysel Bal'dan alırken, 3'üncü olan Belinay Bengisu Oral ise ödülünü Veteriner İşleri Müdürü İbrahim Halil Çalış'tan aldı. Resim dalında ortaokul öğrencileri arasında en iyi resim yapan Asya Yılmaz'a hediyesini Başkan Yardımcısı Ali Susuz verirken, 2'nci olan Nehir Tekke ödülünü Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu'dan, 3'üncü olan Nisa Gencel de ödülünü Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Yaşar'dan aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Esenyurt Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title