Haberler

DTO, Uluslararası Mermer Fuarı'ndaki Denizlili firmaları yalnız bırakmadı

Güncelleme:

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen ve Denizli'den 21 firmanın katıldığı 26'ncı Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'na adeta çıkarma yaptı.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen ve Denizli'den 21 firmanın katıldığı 26'ncı Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'na adeta çıkarma yaptı. Marble İzmir Fair 2021'deki stantları tek tek ziyaret eden Başkan Erdoğan, korona virüs salgınından dolayı yaklaşık iki yıldır ara verilen fuarların sektörlerin gelişmesinde ve büyümesinde büyük önemi bulunduğunu söyledi.

Marble İzmir Fair'in açılış törenine katılan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, daha sonra Denizlili firmaları fuardaki stantlarında ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Sektörlerini ve fuarı istişare ederek taleplerini dinledi. Başkan Erdoğan, pandemiden dolayı uzun bir aradan sonra düzenlenen uluslararası organizasyona, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte katılarak, fuara ve DTO üyelerine ne derece önem verdiğini gösterdi. Başkan Erdoğan, organizasyonla ilgili değerlendirmesinde, fuarları çok önemsediklerine dikkat çekti. Dünyanın neresinde olursa olsun ilgi ve katılımın yoğun olduğu tüm fuarlarda mümkün olduğu kadar çok sayıda üye ile yer almaya çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, "Biz de dünyanın neresinde olursa olsun her zaman her organizasyonda üreticimizin, üyemizin ve ihracatçımızın yanındayız. Denizli'mizi temsil eden firmalarımız ile üyelerimizi, bu büyük organizasyonda da yalnız bırakmadık. Denizlili 21 firmamızla yer aldığımız Marble İzmir Fair, herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Fuarın açılış töreninin hemen ardından, Ege'nin incisi sanayi kenti Denizli'mizi temsil eden mermercilerimiz ve Denizli Ticaret Odamızın üyeleriyle bir araya geldik. Stantlarında ürünlerini inceledik; işletmeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldık" dedi.

"Denizli'miz, sektörde ihracat yapabilen iller arasında ön sırada"

Başkan Erdoğan ayrıca, ülkenin ikinci büyük doğal taş havzası olan Denizli'nin, sektörde ihracat yapabilen iller arasında ön sırada yer aldığını vurguladı. Erdoğan, "Denizli olarak, Türkiye'de üretimin en fazla olduğu 5 ilden biri durumundayız. 10 bin civarında çalışana iş sağlayan 123 işletmemizde işlenen ürünlerimize talep, oldukça büyük. Denizli'mizden çıkarılıp işlenen yaklaşık 300 milyon dolarlık mermer ve traverteni, 60'ın üzerinde ülkeye ihraç ediyoruz. Ülkemizin ikinci büyük doğal taş havzası olan Denizli'miz, sektörde ihracat yapabilen iller arasında da ön sırada Şehrimizdeki ocaklardan elde edilen mermer ve Denizli Traverteni'ni yurt dışına satarak ülkemize döviz kazandıran ihracatçılarımızla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Denizlili firmalar, stantları ve ürünleriyle bu yıl da fuarın gözdesi

Yaklaşık 15 bini farklı ülkelerden olmak üzere 80 bin ziyaretçiye, yurt içinden ve 28 farklı ülkeden bin 077 katılımcı, 732 alım heyeti ile 10 binde fazla ikili iş görüşmesine ev sahipliği yapması beklenen Marble İzmir Fair'de, Denizlili firmalar stantları ve ürünleriyle bu yıl da öne çıktı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Denizli İzmir Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title