Haberler

KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde Ücretsiz Yaz Kursları Devam Ediyor

Güncelleme:

KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde her yıl açılan ücretsiz kurslar bu yıl da devam ediyor. Binlerce öğrenci yaz aylarını değerlendirmek için belediyenin açtığı ücretsiz kurslardan yararlanıyor.

KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde her yıl açılan ücretsiz kurslar bu yıl da devam ediyor. Binlerce öğrenci yaz aylarını değerlendirmek için belediyenin açtığı ücretsiz kurslardan yararlanıyor.

Konyaaltı Belediyesi, KONSEM bünyesinde her yıl farklı dönemlerde ücretsiz kurs açmaya devam ediyor. Yaz kurslarında öncelik çocuklara verilirken, 19 faklı branşta 119 kursa yaklaşık 4 bin kursiyer başvuru yaptı. İngilizce, Almanca, Rusça, resim, seramik, gitar gibi birçok branşta açılan kurslarda çocukların yaz aylarını verimli geçirmesini sağlanıyor.

DERSLER MÜFREDATA GÖRE YAPILIYOR

Seramik öğretmeni Çiğdem Duran, kursların bir müfredata göre devam ettiğini söyledi. Öğrencilerin yaş gruplarına göre hazırlanan müfredatı uyguladıklarını kaydeden Duran, 'Öğrencilerin el yeteneklerini, el kaslarını ve ince motor becerilerini geliştirecek şekilde planlama yapıyoruz. Bunun yanında çocukların renk bilgisini geliştirmeye yönelik de dersler veriyoruz. Grup çalışmaları dahilinde doğaya çıkıp topladığımız malzemelerle bir şeyler üretmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Gitar kursu öğretmeni Fatih Gözübüyükoğlu ise, 'Haftada iki günde bir dersimiz oluyor. Öğrencileri dört gruba ayırdık. Çocuklar için sosyal bir aktivite. Aynı zamanda yeni şeyler öğrenip yaz aylarını verimli geçiriyorlar" dedi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DA FAYDALANIYOR

KONSEM yaz kurslarında binlerce öğrenci kültür, sanat, hobi gibi birçok alanda eğitim alırken, belediyenin açtığı ücretsiz kurslardan depremzede çocuklar da faydalanıyor. 5-10 yaş grubu arası çocukların eğitim aldığı KONSEM kursları, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi sona erecek. Öğrencilerin yaz aylarında hem yeni şeyler öğrenmesi hem de keyifli vakit geçirmesi için her yaz ücretsiz kurslar açtıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilere başarılı bir kurs dönemi diledi.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title