Haberler

Edrom Başkan Yardımcısı Ulusoy:

Edirne Romanlar Derneği Başkan Yardımcısı Bahattin Ulusoy, Ankara'da Yaptıkları Ziyaretlerin Edirne ve Trakya Açısından Çok Olumlu Geçtiğini Belirtti

Edirne Romanlar Derneği Başkan Yardımcısı Bahattin Ulusoy, Ankara'da yaptıkları ziyaretlerin Edirne ve Trakya açısından çok olumlu geçtiğini belirtti.

Ulusoy, düzenlediği basın toplantısında, Ocak ayının ilk haftasında Edrom Başkanı Erdinç Çekiç, Trakya Platform Başkanı Mustafa Taşçeviren ve Başkan Yardımcısı Mustafa Gölcü ile birlikte Ankara'da ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Ankara'da Devlet Bakanı Faruk Çelik ile görüştüklerini daha sonra da AK Parti Grup Toplantısı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini ifade eden Ulusoy, 'Bu görüşmeler Edirne ve Trakya için çok olumlu geçmiştir' dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak'a, grup toplantısında kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Ulusoy, şöyle devam etti:

'Başbakanımız ile yaptığımız görüşmede önümüzdeki kısa zaman içerisinde Edirne'ye programlarının olduğu ve Edirne'de bizimle muhakkak bu konuları baş başa görüşmemiz gerektiğini bildirmiştir. Bu da Edrom olarak bizi mutlu etmiştir. Hazırladığımız Trakya ve Türkiye raporunu birinci elden kendilerine sunma şansımız doğmuştur. Bu olay da Edirne, Trakya ve Türkiye için önemli gelişmedir. Burada Serhad şehrimiz Edirne'de görüşmek isteyen Sayın Başbakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.'

Ulusoy, Seyehat Kanunu ile ilgili desteklerini esirgemeyen CHP Milletvekili Rasim çakır, Bilgin Paçarız ve MHP Milletvekili Cemalettin Uslu'ya da teşekkür etti.

(MUH-RC-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title