Haberler

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Arazi toplulaştırması Türkiye'nin önünü açan tarıma en büyük hizmetlerden biridir" dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Arazi toplulaştırması Türkiye'nin önünü açan tarıma en büyük hizmetlerden biridir" dedi.

Şahin, Edirne Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından bir restoranda onuruna düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, güle güle geldiği Edirne'den güle güle ayrılacağını söyledi.

Görev süresi boyunca kente katkıda bulunmaya çalıştığını belirten Şahin, "Bu dönem boyunca kararlar verdik. Biz bu kararlarımızda hatalı da isabetli de olduk. Şunu ifade edeyim, hatalı olarak verdiğimiz kararlarda kesinlikle kasti durum yoktur" diye konuştu.

OSB alt yapısı ile ilgili gelişmelerin sevindirici olduğunu aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Doğalgaz ihalesi yapıldı. Onun dışında kanalizasyon işinin ihale edilmesi sanıyorum önümüzdeki sene içerisinde tamamlanacak. Zaten üç konudan bahsedilirdi. Bir de önemli bir konu, emin olun sırf Ankara'ya bu hususta gitmişimdir. Bu bizim organize sanayinin yolu. Bu konuyla ilgili güzel bir netice aldık. Burada Lalapaşa ve Süloğlu'nun arazi toplulaştırılmasına sokulması çok önemlidir. Ankara'ya gide gele o işi de hallettik. Arazi toplulaştırması Türkiye'nin önünü açan tarıma en büyük hizmetlerden biridir."

Edirne'nin ulaşımdaki yeni projelerin gerçekleşmesiyle daha da kalkınacağını ifade eden Vali Şahin, "Kırklareli - Edirne havaalanı ile Edirne uçacak. Hızlı tren, havaalanı ve bunun gibi bir çok atılımla en güzel seviyelere yükselecek" şeklinde konuştu.

Edirne OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahman Güven ise Vali Şahin'in görevi boyunca OSB'ye her konuda yardımcı olduğunu söyledi.

Şahin'in görevi boyunca birlikte çalışma imkanı bulduklarını ifade eden Güven, "Bu dönemde bölgemiz için yapmış olduğunuz çalışmalar bizler tarafından taktirle karşılanmış, bu samimi ve gayretli çalışmalarınız bizlere güç vermiştir. Sizinle çalışmak zevkli ve bereketliydi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Güven, Vali Şahin'e Edirne OSB adına plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Dursun Ali Şahin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title