Haberler

Düziçi'nde Bayramlaşma

Düziçi ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Düziçi ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, öğretmenevinde düzenlenen törende, Kurban Bayramı'nın dostluk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlanması, kurum ve kuruluş personelinin halkla kaynaşması maksadıyla önem taşıdığını söyledi.

Milli ve dini bayramların, milli ve manevi duyguları üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade eden Koç, "Bugün de ilçemizde bunun örneği sergileniyor. İnşallah bu bayram tüm milletimize, devletimize ve ilçemizdeki hemşehrilerimize hayırlar getirir, hayırlara vesile olur" dedi.

Öğretmenevindeki töreninden ardından Kaymakam Koç, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, vatani görevini yapan askerle bayramlaştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarıyla da bayamlaşan Koç, Düziçi Devlet Hastanesi'ndeki hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Koç, şehit ailelerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma programına, AK Parti 22. Dönem Osmaniye Milletvekili Mehmet Sarı, Diyarbakır Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş ve vatandaşlar katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Mustafa Koç Osmaniye Düziçi Yerel Haberler

title