Haberler

Düzce: Düzce'de Yerel Yönetimler

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Dereli Tütüncü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, 5 değil 10 yıllığına göreve talip olduğunu söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Dereli Tütüncü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, 5 değil 10 yıllığına göreve talip olduğunu söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle gezileri devam ediyor. Dereli Tütüncü Mahallesi'deki bir kahvehanede dün akşam gerçekleştirilen toplantıya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, partililer ve mahalle halkı katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Düzce'nin sorunlarını belediyeden değil, halkın içine girerek çözmek istediklerini belirterek, "Bizim amacımız tek başına iktidar olan AK Parti tarafından Düzce'ye bir çivi çakılması. Bunun için belediye binasında değil sizin içinizdeyiz. Sorunları yerinde tespit edip çözüm yolları bulmak istiyoruz" dedi.

Toplantıda vatandaşlar da Başkan Keleş'ten müşterek olan tapuların çözüme kavuşturulması, evlerin iskanları, doğalgaz bağlanması, kanalizasyon eksikliklerinin giderilmesi, su fiyatının düşürülmesi, çocuklar için spor tesislerinin yapılması, park alanlarının yapılması gibi taleplerde bulundu.

Başkan Keleş ise depremlerden sonra kırık dökük bir hale gelen Düzce'yi modern bir kent görüntüsüne kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. Keleş, "Deprem Düzce'ye kırık dökük bir hale getirdi. Bunun hem iyi hem de kötü yanları var. Biz Düzce'yi yeniden inşa etmeye çalışıyoruz. Kentin tüm altyapısını yeniliyoruz. Doğalgaz çalışması hızla ilerliyor. Elektrik ve telefon hatlarını yerin altına alıyoruz. Alt yapısı tamamlanan yerlerde yeni asfaltı diğer asfalt üzerine atmıyoruz, kazıyıp yeniden asfaltlıyoruz. Alt yapı nankör bir yatırımdır. Yaptığınız tüm işlerin üstü asfaltla kapanır, görünmez. Fakat geçtiğimiz yerde eksik herhangi bir iş bırakmıyoruz" açıklamasında bulundu.

Keleş, yapılan çalışmaların 5 yılda tamamlanamayacağını da belirterek, "Düzce'yi yeniden yeşil Düzce haline getireceğiz. Yapacaklarımızın onda birini yapmadık. Seçimlerde Düzce'nin 10 yılına talip olduğumu söylemiştim. Çünkü yıkılan bir şehri 5 yılda istenilen seviyeye getirmek zor. Bu 10 yılda da zor ama biz bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

Başkan Keleş, vatandaşlardan kendisine sahip çıkmalarını da istedi. Keleş, "Beni siz göreve getirdiniz, bana sahip çıkın. İyi olan işlerde bana destek verin. Nasıl hesap sorarız diye düşünmeyin. Seçip göreve getirdiklerinize sahip çıkın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title