Haberler

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melania Hapis Hayatı Yaşıyor

Güncelleme:

ABD ziyareti sonrası Frist Lady Melania Trump hakkında konuşan Brigitte Macron, "Hapis hayatı yaşıyor, pencere bile açamıyor." dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. ABD'li Frist Lady Melania Trump ile kendisini kıyaslayan Brigitte Macron, "Dışarıya çıkamıyor. Ben aksine her gün Paris'te dışarı çıkarım" ifadesini kullandı.

ABD FİRST LADY'SİNİN HİÇBİR ŞEY YAPAMADIĞINI ANLATTI

Brigitte Macron'un ilginç açıklamaları dünya basınında geniş yer buldu. Macron, Melania'nın ABD'de çok samimi görüntüler verdiği Melania'nın "Hiçbir şey yapamadığını" ve sıkı güvenlik protokollerinin ABD First Lady'sinin özgürlüğünü olumsuz etkilediğini belirtti.

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melenia Hapis Hayatı Yaşıyor

"BEYAZ SARAY'DA PENCERE BİLE AÇAMIYOR"

Melania Trump için "Beyaz Saray'da bir pencere bile açamıyor" şeklinde konuşan Macron "Dışarıya çıkamıyor. Bana kıyasla çok daha fazla sınırlandırılmış. Ben her gün Paris'te dışarıya çıkarım" dedi.

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melenia Hapis Hayatı Yaşıyor

HER ŞEYE ÇOK KOLAYCA GÜLEBİLİYOR

Macron "O güçlü bir kişiliğe sahip biri ancak bunu saklamak için çaba gösteriyor. Her şeye çok kolayca gülebiliyor ancak bunu olduğundan az gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melenia Hapis Hayatı Yaşıyor

BEYAZ SARAY'DA AĞIRLANDILAR

ABD Başkanı Donald Trump ve First Lady Melania Trump, geçen hafta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Brigitte Macron'u Beyaz Saray'da ağırladı. ABD Başkanı basın mensuplarına poz verirken elini Melania Trump'a uzattı. 47 yaşındaki First Lady ise eşinin elini tutmayı reddetmişti.

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melenia Hapis Hayatı Yaşıyor

TRUMP'I SERT BİR ŞEKİLDE İTMİŞTİ

Melania Trump, geçen yılın mayıs ayında, İsrail'de düzenlenen bir karşılama töreni esnasında da elini tutmak isteyen Donald Trump'ı sert bir şekilde itmesiyle dikkat çekmişti.

Macron ABD Dönüşü Her Şeyi Anlattı: Melenia Hapis Hayatı Yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Emmanuel Macron Donald Trump Paris Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title