Haberler

Yunanistan, İsmail Akkol'u Türkiye'ye İade Etmiyor

Güncelleme:

Yunanistan mahkemesi, terör örgütü DHKP-C'li İsmail Akkol'u da Türkiye'ye iade etmeme kararı aldı.

Yunanistan'da, bir süre önce başkent Atina'da mühimmat ele geçirilen bir hücre evinde yakalanan terör örgütü DHKP-C'nin kilit isimlerinden İsmail Akkol'un Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin talep Yunan mahkemesince reddedildi.

SABANCI SUİKASTI SANIKLARINDAN

Edinilen bilgiye göre, Larisa Temyiz Mahkemesi, Özdemir Sabancı suikastı sanıklarından olan ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan Akkol'un Türkiye'ye iade edilmemesine karar verdi.

DURUŞMA SIRASINDA SEMPATİZANLARLA POLİS ARASINDA ARBEDE

Mahkemenin kararının gerekçesiyle ilgili bilgi verilmezken, Türkiye'den Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği (TAYAD) Başkanı Behiç Aşçı'nın, Akkol'un savunma avukatlığını yaptığı duruşma sırasında DHKP-C sempatizanı bir grup ile polis arasında arbede yaşandığı, 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

DHKP-C'NİN KİLİT İSMİ

Atina'da "Cengiz Bayır" takma adıyla bilinen ve DHKP-C'nin kilit isimlerinden biri olarak görülen 41 yaşındaki Akkol, şubatta Atina'da mühimmat ele geçirilen bir hücre evinde, Hüseyin Fevzi Tekin, Murat Korkut ve Bilgehan Karpat ile yakalanmıştı.

Yunan mahkemeleri daha önce de Hüseyin Fevzi Tekin ile Sakız Adası açıklarında ele geçirilen silah yüklü botta yakalanan terör örgütü DHKP-C üyesi Hasan Biber ile Mehmet Yayla'nın da Türkiye'ye iade edilmemesi yönünde karar vermişti.

Kaynak: AA / Dünya

Özdemir Sabancı Yunanistan Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (17)

Kaptan Paşaoğlumahmutdogan1960@hotmail.com:

Yunanistan'daki bir iki kişiyle ne uğraşıyorsunuz. Dün meydanlarda bunların yüzlercesi yok muydu?

21
4
yanıtYanıtla
Çepniyabgutigin@hotmail.com:

Adı üstünde: Yunan-istan...

21
0
yanıtYanıtla
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

orada hak adalet yerini daha iyi bulur suçluysa çeker cezasını

3
15
yanıtYanıtla
ATTİLA AYTÜREkuvayimilliye-2011@hotmail.com:

BU MİLLETTE İSTİKLAL HARBİNİN KUYRUK ACISI OLDUGU MÜDDETÇE BİZE DOST OLAMAZ.

16
0
yanıtYanıtla
c.s.esrknercan@hotmail.com:

vatan haini bunlar alıp da napacaksınız bırakın kalsın orda..ülkeye ne faydası var böylelerinin

11
5
yanıtYanıtla
şakacı çocukmehmet@hotmail.com:

Düşman düşmanına teröristini teslim eder mi la:))) Biz ne pollyannacı bir ülkeyiz ya:))) Devlet yöneticilerimizde öyle her şeyi insanlıkla,iyi niyetle çözmeye çalışıyoruz.Ermenistana gül uzatmalar,Suriyelilere kapıları sonuna kadar açmalar,pkk'ya aflar vs.En iyi Demokrasi bizde valla.O yüzden Ülkemi çok seviyorum.Yaşasın devletim milletim sonsuza kadar inşallah.

12
2
yanıtYanıtla
HAKAN VOLKANbetfat___@hotmail.com:

ETMEZLER TABİ ARKADAŞ!!! KÖPEKLERDEN KEMİK İSTENİR Mİ?

11
2
yanıtYanıtla
canipson_yokuss18@hotmail.com:

yunanistan ve armenıstanda pkk ve dhkp c lılerın kamplarının oldugunu herkes biliyor yunan ve ermenı hükümetleri tarafından her türlü destek saglanıyor bunlara özel egitimden tutun her ihtiyaçları karşılanıyor

10
0
yanıtYanıtla
....arsivcan@outlook.com:

E İsrail ve Güney Kıbrıs'ta yok mu peki?

yanıt0
yanıt0
sonson_yokuss18@hotmail.com:

yunan rumaynı şey israilde işin içinde tabikide

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title