Haberler

    Türkiye Güvenilir Bir Ortak"

    Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye ile sığınmacı krizinin çözümüne yönelik 18 Mart'ta varılan mutabakatı savundu.

    Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye ile sığınmacı krizinin çözümüne yönelik 18 Mart'ta varılan mutabakatı savundu. Türkiye'nin sığınmacı politikası konusunda şimdiye kadar güvenilir bir ortak olduğunu söyleyen Schulz, 'sığınmacı krizinin aşılmasınde önemli bir öge' diye nitelediği anlaşmanın Yunanistan meclisinde kabul edilerek uygulamaya konmasını da memnuniyetle karşıladığını söyledi.

    AP'nin Alman Sosyal Demokrat Partili Başkanı Martin Schulz, Düsseldorf kentinde yayımlanan Rheinische Post gazetesine verdiği demeçte, " Türkiye Cumhurbaşkanının ülkesindeki medyaya karşı tavrı kabul edilemez, yabancı medya kuruluşlarına yönelik eleştirileri konusunda da Erdoğan tamamen aceleyle ve düşünmeden hareket ederek yanıldı. Ama diğer yandan Türkiye şimdiye kadar sığınmacı politikaları konusunda bazı AB ülkelerinden çok daha fazlasını yapan güvenilir bir ortak" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Yunanistan Türkiye Dünya Haberler

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

    Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

    Bakmadan Geçme

    Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
    Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

    Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title