Haberler

Suratının Yüzde 98'i Kıllarla Kaplı! Dünyanın En Kıllı İnsanı Artık Çok Mutlu

Güncelleme:

ABD'de yaşayan ve vücudunun yüzde 98'i kıllarla kaplı olan adam, dünyanın en kıllı adamı olarak biliniyor.

ABD'de yaşayan Larry Gomez dünyanın en kıllı insanı. Gomez'in vücudunun yüzde 98'i kıllarla kaplı.

DÜNYANIN EN KILLI ADAMI

Kurt Adam olarak bilinen ve son derece nadir görülen rahatsızlığı olan Hiperlökoz'den muzdarip olan Gomez'in suratının dudakları hariç tamamı kıllarla kaplı. Geçmişte alay konusu olan ve bu sebeple zor günler yaşayan adam, artık "dünyanın en kıllı adamı" olarak anılmaktan gurur duyuyor.

ZOR BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİ

California'nın San Bernardino şehrinde yaşayan Gomez'in aile üyelerinin bir kısmı da bu hastalığa sahip. Hastalığı yüzünden çocukken devamlı zorbalığa maruz kaldı ve dışlandı ancak şimdi bununla yaşamayı öğrenmiş durumda.

7 YIL ÖNCE AŞKI BULDU

Hastalık dünyada 100'den az kişiyi etkiliyor. Larry 2011 yıılında kendine daire ararken tanıştığı Alicia Martinez ile evlenmiş. Larry ayda bir kez kıllarını tamamen kesiyor ancak onların çok çabuk uzamasından da şikayetçi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (17)

bu nasıl dünya:

gün geçtikçe maymundan gelme hissiyatı belirmiyor degil

7
43
yanıtYanıtla
Ademoğlu:

Sen kendini maymundan geldiğini kabul ediyorsan eğer, senin için tartışılacak bir durum yok. Biz insanız senin gibilerden en bariz farkımız aklımızdır

yanıt37
yanıt10
FEYLESOF:

maymundan direkt gelmedik. . ancak insanların vahşi ataları ile primatların (yani ilkel maymun türlerinin) atası aynı. . yakın spylardan geliyoruz. . Allah heykel tıraş gibi insanı direkt yaratmadı. . binlerce yıldır, geliştire geliştire tekemmül ederek bu hale getirdi. . . maymundan gelmedik ama atalarımız ortak. . sevsek de sevmesek de bu böyle. .

yanıt2
yanıt4
Cem:

İnsanları gercekten anlayamıyorum. Bir insanın fiziksel özelliklerinden dolayı onunla nasıl dalga geçecek kadar merhametsiz olunabilir. Birini üzdüm diye hiç mi vicdanı sızlamaz insanın.

48
0
yanıtYanıtla
Mert adam:

Allah şifasını versin yazıktır...hastalık sonuçta...

32
2
yanıtYanıtla
mkk07:

onun babasıda kroydu

2
30
yanıtYanıtla
MERVİŞ:

eyy anasını bu nedir

4
21
yanıtYanıtla
Sss:

Bu mudur yorumun? Hiç yazmasan da olurmuş.

yanıt16
yanıt2
vatandas:

insanların fiziki kusurlarıyla alay edenler bir gün daha beterini yaşarlar .kimseyi kınamayın alay etmeyin mahcup etmeyin Allahın hic sevmediği kullarıdır bu tarz insanlar.

21
1
yanıtYanıtla
MUHASEBECİ:

NE KURT ADAMI KARDEŞİM KURT ADAM BÖYLEMİ OLUR OLSA OLSA BUNDAN KILL ADAM OLUR

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title