Haberler

29 Yaşındaki Kadın Öğretmen 15 Yaşındaki Erkek Öğrencisini Taciz Etti

Güncelleme:

Amerika'da 29 yaşındaki kadın öğretmen, sadece erkek öğrencilerin öğrenim gördüğü bir okulda 15 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı.

ABD'de 29 yaşındaki kadın öğretmen, sadece erkek öğrencilerin öğrenim gördüğü bir okulda 15 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunmak ve çocuğu ailesine haber vermeden başka şehirlere götürmek suçundan tutuklandı.

AİLESİNE HABER VERMEDEN BAŞKA YERE GÖTÜRDÜ

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Fort Worth kentinde 15 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunan ve çocuğu ailesine haber vermeden ülkenin Oklahoma eyaletine götüren 29 yaşındaki Alina Leung isimli kadın öğretmen tutuklandı. Leung ifadesinde öğrencisi ile geçtiğimiz ekim ayında sosyal medya üzerinden konuşmaya başladığını ve öğrencisi ile evinde film izlediğini söyledi. Öğrencisi ile beraber olmak için çocuğun 17 yaşını dolduracağı 2017 yılına kadar beklemediğini dile getiren Leung, sömestr tatilinde öğrencisini ailesine haber vermeden Oklahoma'ya götürdü.


BİR GÜN HAPİS YATTI

Ailenin, kadın öğretmenin çocuklarını Oklahoma'ya götürdüğünden habersiz olduğunu ifade eden polis, çocuğun sosyal medya hesabını açık bırakmasının ardından babanın olanları fark etmesiyle ortaya çıktığını bildirdi. Leung, bir gün hapis yattıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayın geniş yankı bulmasının ardından açıklama yapan okul yönetimi Leung'un izinde olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Oklahoma Teksas Dünya Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Bakmadan Geçme

Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılıyor mu? Diziden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli? Kurban Bayramı tatiline 20-21 Haziran eklenecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak?
Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

500

Yorumlar (8)

As:

30 yaş sendromu, doğurganlığı kaybetme telaşı

18
8
yanıtYanıtla
Ali özmenMobil-IOS:

Bi tane bayan hocam bana yapmadı böyle :(

16
6
yanıtYanıtla
RBK:

Ulen nerde pislik varsa hep Amerikadan geliyor….

14
1
yanıtYanıtla
abizer:

ben samsun yada adana diye bakmistim iyi sukur

6
7
yanıtYanıtla
Seyfullah:

Sen gel Adana Ya da ondan sonra konuş sizde ki sarışın ları göz ardı mi ediyor sunuz

yanıt0
yanıt0
selo can:

Pislik heryerde pislik

5
2
yanıtYanıtla
sabri:

kadınlar bir şeytandır. .

4
3
yanıtYanıtla
hammurabi:

yalan haber yaban haberi yaptığı gün ölsün. amin

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title