Haberler

Dünya Şampiyonasına Yeşilyurtspor Bünyesinde Hazırlanacak

Malatya Yeşilyurtspor Kulübü, El Salvador’da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek olan Mustafa Başdaş’ı bünyesine alarak, şampiyona öncesi tüm masraflarını üstlendi.

Malatya Yeşilyurtspor Kulübü, El Salvador'da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edecek olan Mustafa Başdaş'ı bünyesine alarak, şampiyona öncesi tüm masraflarını üstlendi.

Konuyla ilgili Malatya Yeşilyurtspor Kulübü Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Mustafa Başdaş'a her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

11-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya katılacak olan vücut geliştirme sporcusu Mustafa Başdaş'ı tebrik eden Sucu, "Malatya Yeşilyurtspor Kulübü olarak genç sporcu kardeşimize belediye başkanımız Hacı Uğur Polat'ın talimatıyla destek olacağız. İnşallah Mustafa ilimizi ve kulübümüzü bu şampiyonada en iyi şekilde temsil eder. Bu kardeşimiz aynı zamanda Uçarlar Spor Kulübü'nün de sporcusu. Mustafa'yı çalıştıran Hocamız da milli takım antrenörü zaten. Ona da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Mustafa kardeşimizi yapacağımız protokolle kulübümüz bünyesine alacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Biz Yeşilyurtspor Kulübü olarak sadece futbolu kulübü değiliz. Bunun bilinmesini rica ediyorum. Bünyemizde bin sporcu bulunuyor" dedi.

BAŞDAŞ: "UMARIM ONLARI UTANDIRMAM"

Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Başdaş ise kendisine destek olan Malatya Yeşilyurtspor Kulübü yöneticileri ve belediye başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ederek, "Bana destek olan Yeşilyurtspor Kulübü ve belediye başkanımız Hacı Uğur Polat'a teşekkürü bir borç biliyorum. Umarım onları utandırmam. El Salvador'da yapılacak şampiyona çok iyi hazırlandım. Oradan derece elde ederek dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat El Salvador Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title