Haberler

Diyarbakır'da Silahlı Saldırı: 3 Ölü (6)

Gözaltına ALINANLARIN SAYISI 14'E YÜKSELDİ Diyarbakır Valiliği, olayla ilgili 8 kişinin daha gözaltına alınarak, gözaltı sayısının 14'e yükseldiğini açıkladı.

Gözaltına ALINANLARIN SAYISI 14'E YÜKSELDİ

Diyarbakır Valiliği, olayla ilgili 8 kişinin daha gözaltına alınarak, gözaltı sayısının 14'e yükseldiğini açıkladı. Açıklamada, silahların da geçirildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"İlimizde gerçekleşen silahlı saldırı olayları ile ilgili olarak daha önceki açıklamalara ek olarak 8 kişi daha gözaltına alınmış olup bu kişilerin beraberinde, 1 adet kurusıkıdan bozma Baretta marka tabanca ve buna ait 7 adet 7.65 mm çapında fişek, 1 adet Vitoria ibareli tabanca ve buna ait 8 adet 7.65 mm çapında fişek, 1 adet 7.65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca ve bu tabancaya ait 1 şarjör 13 adet fişek, 1 adet av tüfeği, buna ait 152 adet fişek ve 3 adet şarjör, 1 adet Rita Magnum marka ruhsatsız av tüfeği, 1 adet yarı otomatik Lazer marka 12 mm çapında av tüfeği, 150 adet muhtelif ebatlarda av fişeği, 1 adet ahşap sopa, 1 adet askeri yeşil renkte av yeleği, 1 adet siyah maske ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title