Haberler

Denizlispor 2. Başkanı Özsoy, Aziz Yıldırım'ı Eleştirdi

Denizlispor 2.başkanı Mehmet Özsoy, Atatürk Stadı'nda Geçen Cuma Akşamı Oynanan ve 0-0 Biten Maçtan Sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Vıp Salonu'nun Kapısını Kilitleyip, Yöneticilerle Toplantı Yapmasını Eleştirdi.

Denizli spor 2.Başkanı Mehmet Özsoy, Atatürk Stadı`nda geçen cuma akşamı oynanan ve 0-0 biten maçtan sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım`ın VIP Salonu`nun kapısını kilitleyip, yöneticilerle toplantı yapmasını eleştirdi.

Denizli spor Başkanı Ali İpek ve kendilerinin olgun tavrı sayesinde tatsızlık yaşanmadığını belirten Özsoy, ¨Başkan olmak, bir duruş gerektirir. Biz oraya spor yapmaya geldik. Odaya girmek istesek, tatsız olaylar yaşanabilirdi. Yıldırım`ın yaptığı etik olarak doğru değil¨ dedi.

Yönetici Berrin Sivri ile birlikte kulüp binasındaki haftalık basın toplantısına katılan Özsoy, Denizlispor yönetiminin maçtan sonra yaşanan olaylarda olgun davrandığını ifade etti. Özsoy, şunları söyledi:

¨Aziz Yıldırım`ın, misafir olduğunu unutmayıp nezaketen başkanımızdan ya da bizden izin alması gerekirdi. Biz bundan önce de büyük bir kulüple maç yaptık. O maç da berabere bitti. Maçtan sonra yöneticileri çok iyi ağırlandıklarını, iyi bir maç olduğunu, Denizlispor`un beraberliği hak ettiğini söyledi. Böyle kulüp yöneticileri de var.¨ Özsoy, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilerin kapıyı kilitlediklerini görmediğini belirtirken; VIP Salonu`ndan sorumlu olan görevlilerin kapının kilitlendiğini, Yıldırım`ın kendisine ikram edilen çayı da ¨Denizli`nin çayını içmem¨ diyerek içmediğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title