Haberler

Demirci'de AK Parti'ye Sevgi Seli

Manisa’nın Demirci ilçesinde AK Parti Demirci İlçe teşkilatının düzenlediği mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisa'nın Demirci ilçesinde AK Parti Demirci İlçe teşkilatının düzenlediği mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Miting öncesi ilçe girişinde toplanan yüzlerce araçla başlayan program parti binası önünden mitingin yapılacağı alana kadar yüzlerce vatandaş mehteran takımı eşliğinde ellerinde bayraklarla yürüdü.

Demirci Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan mitinge AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır, AK Parti Demirci Belediye Başkan adayı Selami Selçuk parti yönetimi Demirci Belediye Başkan adayı Selami Selçuk ve vatandaşlar katıldı.

Miting alanında konuşma yapan AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk aday olmadan önce partisinin ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü dün olduğu gibi bugün ve yarın da Demirci'ye hizmet için çalıştıklarını kaydetti. Selçuk, "Demirci'de yaşayan her kesimden insana hizmet ettik. Biz her zaman şunu söyledik. Biz hizmet esaslı çalışıyoruz. Sağlık konusunda ilçemiz devlet hastanesinde uzman hekim sayımızı arttırdık. 18 yeni cihazımızı yine devlet hastanemize kazandırdık. Devlet hastanemizdeki duruma baktık ki bu cihazları koyacağımız oda yok. Gördük ki Demircimize yeni bir hastane şart. Durumu milletvekillerimize aktardık ve hastane yatırımına başladık. 30 dönümlük arsayı Sağlık Bakanlığına devrettik. Geçen hafta birileri bize atıfta bulunuyor. Demiş ki hastane yapmayı biz teşvik ettik. Arkadaş keşkeği döven döver. Sonra belgelerle diyorlar ki biz hastanenin haritasını yaptırdık. Biz oraya 20 trilyonluk yatırım yapıyoruz. 2 Bin lira ödeme yapmışsın bunu hizmet yapmış gibi de size söylüyor. Sonra bir haritacı gelmiş Mayıs 2010 tarihli belgede. Biz bu hastanenin arsasını sağlık Bakanlığından Şubat 2011 tarihinde yani Mayıs 2010 tarihinde hastanenin nereye yapılacağı bile belli değildi. Yani anlaşılan birileri başkanı fena işletmiş. Almış belediyenin 2 bin lirasını götürüp gitmiş. Bunu da belediyenin internet sitesinden belge diye duyuruyor. İnsan utanır 2 bin liralık yatırım için. Türkiye'nin her tarafında imar planları yapmak belediyelerin görevidir. Sen asli görevini yapmıyorsun nerede yapılacağı bile belli olmayan hastane için 2 Bin lira ödedim diye övünmeye kalkıyorsun. İmar planını da çıkarttı mı hayır imar planını da biz il özel idaresi tarafından ödedik. Kamu Hastaneleri Birliği tarafından ödendi" dedi.

Yeni hastanenin alt yapısı hakkında yaşadıkları sıkıntıları da dile getiren Selçuk, "TOKİ dedi ki ben hastaneyi yapıncaya kadar sende suyu ve kanalizasyonu getir. Sayın başkandan aldığımız cevap ise şu. Bu mevzi ve imar planı noktasında alt yapının yatırımcı kuruluşlar tarafından yapılacağı belirtilmiştir. Yani ben yapmam yatırımcı kuruluş yapsın. Arkadaşlar yalanla dolanla bir yere gelinmez. Yani bu işleri yaparken bile ayağını sürüdü. Her ayağını sürümesi bize aylar kaybettirdi. Memlekete gelecek yatırımları siyasi hesaplarla engellemeye çalışan bir belediye başkanımız var ama artık tünelin önü görüldü. Bir hafta sonra gönderiyoruz. AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk konuşmasının sonunda, "Hükümet Konağı içinde aynı engellemeler de karşılaştık. Hükümet konağının inşaat ruhsatını yirmi gün önce alabildik. Hem de belediyeden değil, inşaat ruhsatını kim verir belediye ama alamadık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü tarafından aldık. Eğer AK Partili belediye olmuş olsaydı şimdiye kadar hastanemizi de açmıştık hükümet konağımızı da"diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş yaptığı konuşmada "Sizlerin yaptığı bu güzel misafirperverlik için teşekkür ediyorum. AK Parti kurulduğu günden bu yana hep demokrasinin yanında oldu. Ülkemizin güçlenmesine, kardeşliğimizin pekişmesine engel olmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Birlik ve beraberliğimize uzanan eller bunu başaramayacak ve bizlerin kardeşliğine zarar veremeyecektir. Türk dünyasının kalbi olarak görülen ülkemizde güçlü bir ekonomi ve güçlü bir irade bölgenin huzur ve sükunu için en önemli şarttır" dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise konuşmasında, gördüğü kalabalık ile Demirci'nin kararını çoktan verdiğini söyledi. Selçuk Özdağ, konuşmasında şunları söyledi: "Değerli arkadaşlarım biz Osmanlı yıkıldığı zaman yedi cephede dövüştük. Galiçya'da, Allahu Ekber dağlarında, Çanakkale'de, Mekke'de, Medine'de, Kudüs'de, Şam'da, Irak'da, Bağdat, Cezayir'de dövüştük. Osmanlı yıkıldı. Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk sevgili Demircililer Gazi Mustafa Kemal'le Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Bize bakın dünyanın en büyük imparatorluğu yıkılıyor dediler, yıkıldığı zaman cumhuriyet kurulduğunda biz atlarımızın nallarına çakacak çiviyi yapamıyoruz. Hiçbir şeyimiz yok Rumların, Yahudilerin ve Ermenilerin elinde sanayi. Türkler yapamıyorlar. Aradan yıllar geçiyor. Çok partili hayat başlıyor. Menderes bir parti kuruyor. Menderes bir baraj yapsam diyor. Menderesin ömrü yetmedi, Menderesin yapamadığı barajı biz yaptık ve o barajın adına Adnan Menderes Barajı koyduk. Şimdi diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan'a, sen kimsin? Sen kimsin Altay tankını yapıyorsun? Batılılar bize tank satacak para kazanacak. Ama dışarıdan almadık Altay tankını biz yaptık şimdi seri üretime geçtik. İnsansız hava uçağını yaptık. İsrail'den alıyorduk. Şimdi ben cep telefonunu yapacam, arabayı ben yapacam. Fransa'dan, Japonya'dan almayacağım. Türkler yapacak inşallah. Babayiğidi bulduk. Üçüncü köprüyü kim yapıyor? Türkler yapıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ne yazacak 'made in Turkey' yazacak. Şimdi beyin göçünü beyin gücüne çevirme zamanı. 30 Mart bizim için çok önemli." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selami Selçuk Selçuk Özdağ Ak Parti Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title