Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Canlı Yayında "Sakal-ı Şerif" Sürprizi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayında, kendisine hediye edilen Peygamberimize ait sakal-ı şerifi gösterdi.

Habertürk'te Teke Tek'e katılan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü,Peygamber'imizin yaşamından örnekler verdi.

KUTSAL EMANETLERİ ZİYARET ETTİ

Terör ve sonrasında çıkarılan mezhep kavgalarının dünya genelinde özellikle İslam coğrafyasını yaşanmaz hale getirdiğini anlatan Cübbeli Ahmet, son dönemde bu tür zulümlerden kaçanların Dubai'ye gittiğini ve buraya sığındığını söyledi. Geçtiğimiz hafta Dubai'yi ziyaret ettiğini ve burada çeşitli İslam alemleriyle gönüşme fırsatı bulduğunu anlatan Cübbeli, kutsal emanetleri de ziyaret etme imkanı bulduğunu söyledi.

SAKALI ŞERİF GÖSTERDİ

Canlı yayında kendisine hediye edil en ve Peygamberimize ait olan sakal-ı şerifi de gösteren Cübbeli Ahmet, kızıl olan sakalın, traş sonrasında sahabe tarafından saklanarak bugünlere kadar korunduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Ahmet Mahmut Ünlü Dubai Medya Haberler

500

Yorumlar (31)

birisi:

kıl tüy müslümanlığı

19
141
yanıtYanıtla
ibrahim:

Hz.Muhammed ''veda hutbesinde Size Allahın Kitabını bırakıyorum.Ona sıkı sarıldığınız sürece kurtuluşa erersiniz''buyuruyor.onun dışındaki sakalı şerif safsataları turizmi artırmak amaçlıdır.

22
101
yanıtYanıtla
ali arslanali__arslan@hotmail.de:

Arkadasim Muhteremin Her bir Parcasi Sözü Dokundugu -Hirkasi Sakali Serifi Kurani Kerim Hepsi bir bütün dür Hicbiri birbirin den ayrilamaz.onun icin bir Müslüman sakali Serif Saftasi Kelimesi ancak Basitlestirmek deyimene gecer.Saygilarimla

yanıt0
yanıt0
A KADİRabdulkadir.55.kk@gmail.com:

BABAN SAĞMI BİLMİYORUM SAĞSA ALLAH HAYIRLI ÖMÜR VERSİN ÖLDÜYLE ALLAH RAHMET EYLESİN.BABAM ÖLSE EN UFAK BİR DÜĞMESİNİ BİLE BULSAN HATIRA DERSİN SAKLARSIN MANEVİYATINA HÜRMET EDERSİN.YA KARDEŞİM ''O'' KAİNATIN EFENDİSİ.O SİZE BIRAKIYORUM DEDİĞİ KİTAP ZATEN PEYGAMERİ SEVİN ÖVÜN ONA HÜRMET EDİN DİYOE ZATEN

yanıt0
yanıt0
40 atlikarsli36_ufuk@hotmail.com:

Alper kaya: kardesim bilmiyorum sen bu bilgileri nereden aliyorsun ama senin bi kac yazini okudum Ateist fikirlerini kendine birak kalsinha inanmiyorsan bari inanlara mudahale etme .sacmaliyorsun zirvaliyorsun kuranin kuran oldugunu git 2 Orjinaldan birisi Topkapi sarayinda o zaman ki teknin el yazisi ile oldugu icin öyle 50 liraya bi kuran satilmiyordu sende haklisin Ahir zamandayiz senin gibileri de olacak sonucta saygilar sevgiler

yanıt0
yanıt0
erhanzaza_pachula@hotmail.com:

ALPERCİM VESİLE VARDR HAYATTA HAYRA VESİLE ŞERRE VESİLE HANİ YAPMIŞ GİBİ OLYOSUN BU İNSANLARDA ALLAH İÇİN SIKINTI YOK HEP HAYR RESUL ALLAH SAS DE GÜVENYOR OLAMAZ MI DÜŞÜNSE BÜYÜK DÜNYANN SONUNNA KADAR İŞLİCEK Bİ HESAB BRAKMIŞ OLAMAZMI

yanıt0
yanıt0
Allah razı olsun.:

Türkiye''nin En iyi hocalarından olan Ahmet Mahmut Ünlü hoca''dan Allah 1000 defa razı olsun. Onu çok seviyorum.Onun bilgilerinden daha çok faydalanmamız gerekiyor.Hocamız ayet ve Hadislere dayalı sadece konuşuyor.

81
12
yanıtYanıtla
ref:

Hepsi hikaye yüzüklerin efendisi gibi.

15
76
yanıtYanıtla
tarıktarikusta81@hotmail.com:

islamiyet kavramları be peygamberlerimiz hayal değildir.gerçeğin ta kendisidir

yanıt0
yanıt0
konur:

gerçek bir alim.

53
11
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title