Haberler

Ceza yememek için binbir türlü bahane ürettiler

Güncelleme:

Ceza yememek için binbir türlü bahane ürettiler Korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıya çıkan 3 kişi polis ekiplerinin uygulamasına takıldı.

Ceza yememek için binbir türlü bahane ürettiler

DÜZCE - Korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıya çıkan 3 kişi polis ekiplerinin uygulamasına takıldı. Gençler ceza yememek için tüm bahaneleri sıralasalar da kurtulamadı.

Olay, D-655 karayolu Yığılca Işıklı Kavşak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir otomobil, D-655 karayolu üzerinde denetim yapan ekipler tarafından durduruldu. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden şahsın gerekçesi ise her seferinde değişti. İlk başta hastaneden geldiklerini ifade eden gençlerden, aracı kullanan sürücünün elindeki alçıyı gören İl Emniyet müdür Yardımcısı Aytaç Tefek, "Sen bu halinle araba mı kullanıyorsun?" dedi. Hastaneden geldiklerini ve başka götürecek kimsenin olmadığını ifade eden sürücüye İl Emniyet müdür Yardımcısı Aytaç Tefek, "Taksi çağıracaksın veya ambulans çağıracaksın" cevabını verdi. Bahanelerine devam eden gençler, "Evimiz şurada. Hemen gidecektik. Yavaş yavaş gidiyoruz ağabey" dedi. Bunun üzerine İl Emniyet müdür Yardımcısı Aytaç Tefek ise, "Böyle bir şey olabilir mi. Hem rahatsızsın hem de bu şekilde araç kullanıyorsun. Şimdi yavaş yavaş ceza yiyeceksin" cevabını verdi.

"Abi sen bizi ters köşe yaptın"

Gençlerden birisi daha sonra tekstil işi yaptıklarını belirterek, sokağa çıkma izinlerinin bulunduğunu iddia etti. Daha sonra tesisat işi yaptığını araçtakilerden birisi tamir için bir eve gittiğini ve evine gitmek için yolda olduğunu ifade etti. Daha sonra arkadaşının kolunun kırıldığını söyleyen genç, tedavi için hastaneye gittiklerini söyledi. Polis ekiplerinin ceza yazacağını anlayan gençler uzun süre ekiplere dil döktü.

Araçta yolcu olarak bulunan genç, "Abi sana yalan söylesek daha mı iyiydi? Abi zaten ceza yiyeceğiz de ben olayı aydınlatmak için anlatıyorum sana. Şu anda benim 7/24 dışarı çıkma belgemde var. Senin tuvaletin bozulsa yine ben geleceğim abi' diyerek uzun süre direndi.

İl Emniyet müdür Yardımcısı Aytaç Tefek ise, "Ben polis arabasıyla sizi göndereceğim. O kişiye soracağız. 'Bu arkadaşlar geldi mi buraya tamire?" diye soracağız" dedi. Polis ekiplerine daha fazla direnemeyen gençler son olarak, "Abi bize böyle söyleseydiniz biz bir şey demezdik. Siz şu an aydınlandığınız için bize ters köşe yaptınız" dediler.

Sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkan ve izin belgeleri bulunmayan 3 şahsa, 3 bin 150'şer lira cezai işlem uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Düzce Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title