Haberler

Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Flüt Resitali

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Gerçekleşen Çarşamba Konserleri'nin Genç Yetenekler Serisi'nin Bu Ayki Konuğu, Flütist Filiz Karapınar Oldu.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşen Çarşamba Konserleri'nin Genç Yetenekler Serisi'nin bu ayki konuğu, flütist Filiz Karapınar oldu.

Karapınar'a piyanosuyla eşlik eden Darya Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleşen konserde, Ankaralı sanatseverler flütün sihirli tınısıyla unutamayacakları bir akşam geçirdiler. Konserde Boza, Sancan, Ferroud, Doppler ve Zeki Ün'ün eserlerine yer veren sanatçılar, uzun süre alkışlandılar.

Müzik eğitimine 10 yaşında başlayan Filiz Karapınar, yurtdışında katıldığı masterclasslar ile deneyimini artırdı ve halen Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde Stiliana Stavreva ile flüt eğitimine devam ediyor. Darya Yılmaz ise aynı okulda eşlik dersleri veriyor.

(MÜG-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title