Haberler

Büyükşehir'den Spora Bir Yatırım Daha

Bursa’yı sporda da marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Çamlıca Anadolu Lisesi’ne yapılan spor salonunu hizmete açtı.

Bursa'yı sporda da marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Çamlıca Anadolu Lisesi'ne yapılan spor salonunu hizmete açtı.

Çamlıca Anadolu Lisesi'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonu törenle açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sportmen gençlik yetişmesine katkı sağlayacak yatırımdan başta okul öğrencileri olmak üzere 7'den 70'e herkesin yararlanacağını söyledi. Salonun hizmete alınmasında katkı sağlayan herkese teşekkürlerini ileten Başkan Altepe, "Şimdiden bu tesisimiz başta okulumuza, Nilüfer ilçemize ve Bursa'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Altepe, sadece Bursa'da 200'ün üzerinde spor tesisi yaparak bu konuda Türkiye'deki en büyük hamleyi gerçekleştirdiklerini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla Bursa'da adeta tüm gençlerin spor yapabilir hale geldiğini anlatan Başkan Altepe, "İşte onlardan birini daha bugün hizmete alıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla artık sadece Türkiye'de değil bütün dünyada ses getiriyoruz. Büyükşehir Belediyespor, atletizmde Avrupa şampiyonu oldu. Güreşte yine Avrupa şampiyonluğu çıkarttık. Voleybolda ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu elde ettik. Bu yıl masa tenisinde hem Türkiye hem de Avrupa şampiyonu olduk. İşte tüm bu başarılı sonuçlar yatırımlarımızın birer sonucu" diye konuştu.

Salonun açılış töreninde konuşan Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ise Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim ve spor yatırımlarıyla Bursa'nın adeta şaha kalktığını ifade etti. Çamlıca Anadolu Lisesi Okul Müdürü Engin Koç da yaptığı konuşmada, genç ve dinamik bir okul olduklarını kaydederek, gençliğe ve insana dair düşlerinin olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından spor salonunu açılışı, Başkan Altepe ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Açılışın ardından Başkan Altepe, okul öğrencileriyle voleybol oynadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Çamlıca Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title