Haberler

Bursaspor Başkanı Ali Karasu Sert Çıktı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Şehirde Güçlü 15 Kişinin Birer Milyon YTL Vererek Takımı Borç Batağından Kurtarabileceğini, İbrahim Yazıcı'nın Etrafında Listeye Girmek İçin Dolaşanların 300'er Bin Dolar Vermesinin İmkansız Olduğunu Söyledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, şehirde güçlü 15 kişinin birer milyon YTL vererek takımı borç batağından kurtarabileceğini, İbrahim Yazıcı'nın etrafında listeye girmek için dolaşanların 300'er bin dolar vermesinin imkansız olduğunu söyledi.

İbrahim Yazıcı'nın listesine girmek için söz veren bazı kişilerin de vaadlerini kendi yönetiminde olduğu gibi yerine getirmeyeceğini hatırlatan Başkan Ali Karasu, "Mevcut yönetimde Osman Çelik 120 bin lira vermişti. Şu anda o alacağı da kalmadı. Ödediği parayı, elindeki piyango biletlerini satarak geri almış oldu. Çelik'in bir kuruş parası yok. Yeni yönetimde de para koyacağını zannetmiyorum. Yazıcı yönetiminde para verecek 3 kişi çıkmaz. Bursa gibi güçlü bir şehirde 1 milyon YTL koyacak 15 kişi çıksın,

bu borç biter. Ben böyle bir oluşumda bir milyon YTL vermeye hazırım. Para koyacak çıkmadıkça, sıkıntılar bitmez" diye konuştu.

Bursaspor'da olanları şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıkladığını belirten Başkan Karasu, "Hem bağış hem de nakit katkılarıma rağmen, bir yerel televizyonun programında fikir özürlü 3 şahsiyet, meydanı boş bulup, canlı yayında adımı kullanarak yalan yanlış suçlamalarda bulundular. Cevap hakkımı da programa bağlanmamı engelleyerek kullandırmadılar. Levent Kızıl'ın savunduğu ve 800 bin dolar aldım dediği Doğuş Otomotiv ve Garanti Bankası stat reklamları için çok düşük ödeme yapıldı. Kulübümüz avukatları,

bilirkişi raporuyla, emsallerine göre Garanti Bankası'nın 459 bin 92 dolar, Doğuş Otomotiv'in de 928 bin 530 dolar olmak üzere toplam 1 milyon 387 bin 622 dolar ödemesi gerektiğini belirlerken, sadece 200 bin dolara hem Garanti Bankası hem de Doğuş Gurubu stadın tamamına yakınını kullanıyor" dedi.

Bütün baskılara ve tek başına kalmasına rağmen bugüne kadar kulübe 1 milyon 147 bin 540 YTL nakit, 418 bin YTL de bağış yaptığını hatırlatan Başkan Karasu, "Divan kurulu incelemesinde, hiçbir şekilde inceleme komisyonuna müdahalem olmadı. Mbesuma, diğer futbolcuların ve yabancı futbolcuların sözleşmeleri zaten incelemeden çok önce yapıldı. Levent Kızıl yönetiminde 2 dönemde 2. başkanlık görevinde bulundum. Levent Kızıl'ı ben bıraktım. Kötüysem neden 2 dönem 2. başkan oldum?" diye konuştu.

Bursaspor'da geçen hafta Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ı göklere çıkan kimliksiz kişilerin, bu hafta itibariyle ipini çekmeye başladıklarını anlatan Başkan Karasu, "Herkes haddini bilsin, kuyruğunu kısıp otursun. Ben buradan o dinamitlere sesleniyorum, varsa 15 tane adam gibi adam, İbrahim Yazıcı başkanlığında Bursaspor'un tüm borcunu genel kuruldan önce temizleyelim. Bu dinamitler neden 3 ay önce temliklerini ertelemedi?. Neden birlik beraberlik çağrısı yapmadılar? Üyeler tarafından seçilen bir

yönetimin içine, sincap gibi girip altını oydular. Siz maşa olmaktan başka ne işe yararsınız" ifadelerini kullandı.

(İRF-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title