Haberler

Bingöl'e 177 Sağlık Personeli Atandı

Bingöl'e 177 sağlık personeli atandı.

Bingöl'e 177 sağlık personeli atandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, KPSS-2012/5 yerleştirme sonuçlarına göre, Bingöl'e 177 sağlık personeli atandığı bildirildi.

Açıklamada, atama yapılan kadro sayısı ve kurumları şöyle belirtildi:

"Bingöl Devlet Hastanesi'ne 3 eczacı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 2 eczacı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne 1 diş tabibi, Solhan Devlet Hastanesi'ne 2 diş tabibi, Genç Devlet Hastanesi'ne 1 diş tabibi, Karlıova Devlet Hastanesi'ne 2 diş tabibi ve 1 eczacı atanmıştır. Yardımcı sağlık personeli olarak da sağlık müdürlüğü bünyesinde 4, Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne 2, Bingöl Devlet Hastanesi'ne 35, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 16, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne 2, Adaklı ilçesi birimlerine 7, Genç ilçesi birimlerine 20, Karlıova ilçesi birimlerine 34, Kiğı ilçesi birimlerine 8, Solhan ilçesi birimlerine 23, Yayladere ilçesi birimlerine 3, Yedisu ilçesi birimlerine 3, Merkez 112 birimine 3, Toplum Sağlığı Merkezi ve bağlı birimlerine 14 olmak üzere toplam 177 yardımcı sağlık personeli ataması gerçekleşmiştir."

Muhabir: Abdullah Çelik / Nail Kadırhan

Yayıncı: Şengül Oymak - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Karlıova Solhan Bingöl KPSS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title