Haberler

Belediye'den Öğrencilere Tatil Jesti

Manisa Belediyesi, Manisa Merkez'deki ilköğretim okulu öğrencilerini pikniğe götürdü

Manisa Merkez'deki okullardan Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu, Merkez Efendi İlköğretim Okulu, Hafsa Sultan İlköğretim Okulu, TOKİ İlköğretim Okulu, Kemal Pınar İlköğretim Okulu, Saruhanbey İlköğretim Okulu, Milli Birlik İlköğretim Okulu, Vicdan Karaosmanoğlu İlköğretim Okulu, Üzümcüler İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu, Akşemseddin YİBO ve Gediz İlköğretim Okulu öğrencileri, Manisa Belediyesi tarafından Süreyya Piknik Alanı'nda pikniğe götürüldü.

Çocukların ulaşımları da yine Manisa Belediyesi tarafından kaldırılan otobüslerle sağlandı. Öğrencilerin piknik eğlencesine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Etkinliğimizi Gelenekselleştireceğiz

Piknikte ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, öğrencilere ekmek arası köfte ve ayran dağıttı. Daha sonra Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğrencilere top dağıttı.

Çocuklara düzenlenen etkinlikle bir anlamda tatil hediyesi de vermiş olduklarını belirten Başkan Ergün, "Bildiğiniz gibi bu hafta ilk ve orta öğretim okulları tatile giriyor. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak 600 öğrencimizle buluştuk. Bu organizasyonumuzla, hem çocuklarımızla bir araya gelmek, hem de onlara piknik havasında eğlence ortamı hazırlamayı amaçladık.

Çocuklarımıza top hediyesinin yanında köfte ekmek ve ayran ikram ederek, onlarla kaynaşmak istedik. Geçtiğimiz yıl başladığımız bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve biz onlara sahip çıkarsak geleceğimize sahip çıkmış oluruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title