Haberler

Anadolu Efes Basketbol Takımı, CSKA Moskova'ya 78-69 Yenildi

Güncelleme:

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu F Grubu 3. hafta maçında Rusya'nın CSKA Moskova ekibine 78-69 yenildi.

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu üçüncü hafta maçında Rusya'nın CSKA Moskova ekibinine 78-69 yenildi.

Lacivert-beyazlı ekip, böylece grupta ilk kez yenilirken, ligde bu sezonki namağlup unvanını koruyan CSKA Moskova ise 3'te 3 yaptı.

Yüksek tempoda başlayan karşılaşmada, hücumda Cedi Osman ve Saric ile etkili olan Anadolu Efes, 4. dakikada 7-2 öne geçti. Yaptığı sert savunmayla rakibinin fazla sayı bulmasına izin vermeyen lacivert-beyazlı takım, Saric ve Perperoglou ile skor bulmaya devam ederek, ilk periyodun bitmesine 41 saniye kala 10 sayılık fark (18-8) yakaladı. CSKA Moskova'nın son hücumunda Vorontsevich'in üç sayılık basketine engel olamayan Anadolu Efes, ilk periyodu 18-11 üstün geçti.

İkinci periyodun ilk bölümünde yaptığı hücumlardan verim alamayan Anadolu Efes karşısında 6-0'lık seri bulan Rus ekibi, 13. dakikada farkı 1 sayıya (18-17) indirdi. Lacivert-beyazlı takım Bjelica ve Krstic ile sayı bulurken, konuk ekip Teodosic ve de Colo ile karşılık verdi ve 18. dakikada skoru 27-27 yaptı. CSKA Moskova, Hines'in son dakikadaki basketiyle çekişmeli geçen ilk yarıyı 34-32 önde tamamladı.

Etkili mücadelesini ikinci yarıya da taşıyan Rus ekibi, Jackson'un skorer oyunuyla 9-2'lik seri buldu ve 23. dakikada farkı 9 sayıya (34-43) çıkardı. Perperoglou'nun üç sayılık basketiyle toparlanan Anadolu Efes, Saric ile üst üste bulduğu basketlerle oyuna döndü. Konuk ekip dış atışlardan Jackson ve Vorontsevich ile sayı üretmeye devam ederek, 27. dakikada 49-44 üstünlüğünü sürdürdü. Lacivert-beyazlı takım Perperoglou'nun kaydettiği 5 sayıyla 29. dakikada (49-49) beraberliği yakaladı. Konuk takım Fridzon'un son saniyedeki basketiyle final periyoduna 54-51 önde girdi.

Son periyodun ilk bölümünde takımlar karşılıklı basketler atarken, 35. dakikaya 59-55 CSKA Moskova'nın üstünlüğüyle devam edildi. Savunmada de Colo'nun sayı bulmasına engel olamayan Anadolu Efes, rakibine Draper ile karşılık verdi ve 37. dakikada farkı 2 sayıya (64-66) indirdi. Ancak konuk takım, 38. dakikada Draper'in yaptığı faul ve Heurtel'e çalışan teknik faul sonrasında de Colo ile serbest atıştan 4 sayı çıkardı ve devamındaki hücumda da Teodosic ile üç sayılık basket bularak, son iki dakikaya 72-64 önde girdi. CSKA Moskova, kalan bölümde farkı açmaya devam etti ve karşılaşmadan 78-69 galip ayrıldı.

Konuk takımda de Colo 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Jackson 21, Vorontsevich 16, Teodosic de 11 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Anadolu Efes'te ise Perperoglou 17, Saric 14, Bjelica da 12 sayıyla öne çıkan isimler oldu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Rusya Federasyonu Anadolu Efes Moskova Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title