Haberler

Başkan Yılmazer'in 18 Mart Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer yayımladığı mesajda, "Çanakkale Zaferi, o güne kadar tarihin tanık olmadığı, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, iman, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğumuz ve dünya tarihine adımızı altın harflerle yazdırdığımız onurlu bir kahramanlık mücadelesidir. Bu onur, düşmana sadece silahlı mücadelede değil, verdiği insanlık dersi örnekleriyle de baş eğdiren aziz Mehmetçiklerimize aittir. Çanakkale Zaferi'nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması gerekir. Çünkü Çanakkale nesilden nesillere aktarılacak bir umudun, inancın ve özgürlüğün mücadelesidir" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmazer, "Çanakkale en büyük bağımsızlık mücadelesinin en şanlı, en şerefli zaferidir. 'Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor!' dizelerine konu olan, yüz binlerce Mehmetçiğin, o yiğit insanların hayatlarının baharında vatanları için seve seve şehitlik mertebesine ulaşmak için cepheye koştukları bir destandır. Çünkü Çanakkale zaferi gelecek nesillere vatan savunmasının, birlikteliğin, kardeşliğin, kahramanlığın, inancın ve bağımsızlık için savaşmanın bir göstergesidir. Unutmayalım ki bu günleri onların sayesinde yaşıyoruz" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, mesajının sonunda şunları kaydetti; "18 Mart'taki muhteşem Deniz Zaferi ve ardından kara savaşlarında da elde edilen inanılmaz başarı, tarihe sığmayacak kadar büyüktür. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı bu destan, tarihe olduğu gibi, gönüllere de yazılmıştır. Anadolu'nun her bir yanından vatan müdafaası için koşarak hakka yürüyen 253 bin şehidimiz, bizlere 100 yıldan beri güç vermiştir ve vermeye de devam edecektir." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Aydın Yılmazer Sapanca Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

title