Haberler

Başkan Şahin'den Eğitim Duayeni Nüket Ersoy'a Kutlama

Güncelleme:

Gaziantep'in sosyal, ekonomik ve eğitim alanındaki katkılarının yanı sıra yaşamını ve servetini eğitime vakfeden Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy'a günün anısına bir plaket verdi.


Öğretmenler Günü Haftası etkinliklerinin büyük bir hızla sürdüğü Gaziantep Kolej Vakfı bir birinden farklı etkinliklere imza atarken Kariyer Günleri konulu söyleşiye katılmak üzere GKV Özel Okullarını ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Ersoy'a öğretmenler günü anısına üzerinde Rumkale fotoğrafı bulunan bir çini armağan eden Başkan Şahin GKV Özel Okullarının başarılarını yakından takip ettiğini ve kent adına gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Şahin'le uzun uzun eğitim hakkında sohbet eden Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy kurumun yeni gerçekleştireceği yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Başkan Şahin eğitime yapılan her türlü yatırımın yanında yer alacaklarını ve gerekli her türlü desteği vereceklerini ifade ederek GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Gaziantep Kolej Vakfı tarafından gerçekleştirilecek olan yeni eğitim yatırımlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "Alevli ve Ersoy ailelerinin yarım asırdan fazla bir süredir gerek Gaziantep sanayisine gerekse eğitime verdiği önemli desteklerden dolayı sizleri kutluyorum. 24 Kasım Öğretmenler gününüzü tebrik ediyor, eğitime olan katkı ve desteklerinizin sürmesini diliyorum" dedi. 24 Kasım öğretmenler günü anısına GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy'a teşekkür plaketi veren Başkan Şahin verdiği plaket üzerindeki Rumkale fotoğrafıyla ilgili de açıklamalar yaparak Rumkale ve diğer antik kentlerin kent ve ülke ekonomisine katkı sağlaması yönündeki projelerini anlattı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'da "Sayın Başkanım sizi yürekten kutluyorum. Gaziantep'in ilk kadın milletvekili, ilk kadın bakanı, ilk kadın büyükşehir belediye başkanısınız. Kadınlarımıza ve öğrencilerimize önemli bir örnek oluşturuyorsunuz. Kadınlarımız için eğitimde, ekonomide, siyasette ve birçok konuda önemli rol modeli oluşturdunuz. Bugün öğrencilerimize o kadar yararlı olabilecek bilgiler verdiniz ki. Sizi büyük bir dikkatle dinledim. Yaptığınız olağan üstü hizmetlerden dolayı bende GKV ailesi adına size teşekkür ediyorum. Gaziantep'in gelişmesi ve kalkınması yönündeki çabalarınız, kendimizin uluslararası arenada kazandığı öneme yönelik sizlerin destekleri elbette küçümsenemez" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Öğretmenler Günü Öğretmenler Günü Fatma Şahin Gaziantep Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title