Haberler

Başkan Gözen, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Başkan Gözen, kalabalık bir toplulukla belediye binasından yaya olarak AK Parti İlçe binasına geçerek başvuru dosyasını AK Parti ilçe Başkanı Orhan Koç'a teslim etti. Başkan Gözen, iki dönemdir alnı açık, yüzü ak olarak Turhal Belediye Başkanlığı'nı yürüttüğünü ifade ederek, "Bazı eksiklerimiz olabilir ama fazlamız olduğu kanaatindeyiz. Biz bu dosyamızla müracaatta bulunurken Turhal halkımızla birlikte başvuru yapmayı doğru bulduk ve tercih ettik. Çünkü referansımıza Ahmeti, Mehmeti yazmadık. Turhal halkını yazdık. Biz bu yolda Turhal halkıyla beraber yürüdük. İki dönemdir de Turhal halkı ile yürüyoruz. İnşallah Turhallı hemşehrilerim, teşkilatımız, partimiz, hep beraber birleştiğinde işte o zaman bir değer katıyor. Kişisel gücümüzün hiçbir anlamı olmadığını bilmemiz gerekiyor. Kişisel güçlerimizi ancak ve ancak partiyle birleştirirsek çokluk olur. Partiyle birleşmediği müddetçe o güç olmaktan çıkar kişisel menfaatlere dönüşür. Onu da bana Allah nasip etmesin. Biz şimdiye kadar yaptığımız hiçbir işte ben kelimesini kullanmadık. Çünkü biz bir ekibiz. Biz meclis üyelerimizle, çalışanlarımızla birlikte bir ekibiz. Biz partimizle bir ekibiz. Biz genel merkezimizle bir ekibiz. Biz de Turhal'a hizmet etmek için gayret ediyoruz. İki dönem evvel biz aday olduğumuz zaman tabi biz ne kadar zor şartlarda şeçim yaptığımızı hafızalarımız unutmuş olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar zor bir seçim yapıldığını bu teşkilatta çalışan bu Turhal'da yaşayan herkes gördü ve biliyorlardı. İkinci seçimimiz tabii ki ondan daha kolay ve daha rahat oldu. Daha kolay ve daha rahat olmasının sebebi nedir diye soracak olursak artık bizim bu halka vermiş olduğumuz sözler vardı. Biz bir daha seçilirsek asla ve asla milletimizi rahatsız edecek konular yapmayacaktık diye söz vermiştik ve o sözümüzü de tuttuk. Bu güne kadar partimize halkımıza ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getirmeye gayret ettik. Bu nedenle ben bugün fazla uzun açıklama yapmak istemiyorum. Neticede bir dilekçe vermek günüdür ama ufakta olsa başlıklar halinde birkaç cümlede söylemekte fayda vardır diye düşünüyorum. Bu nedenle sizlerle burada bunu paylaşmaya gayret ettim" dedi.

Başkan Gözen, her iki dönemde de hiçbir siyasi parti ile aday ile cebelleşmedim, cebelleşmediğini ifade ederek, "Ben yapmam gerekeni söyleyeceğim onlarda yapması gerekeni söylediği zaman en güzel şekilde hizmet ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Bugün bilmiyorum kaç adayımız oldu ama herhalde 18-22 civarında. Herkese hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılar diliyorum. Ben şahsım olarak şunu söylemek istiyorum. Hiçbir aday adayımızın arkasından tek bir cümle dahil konuşmayacağım. Eğer benim beni sevenlerde seviyorsalar da onlarında etmemesini tavsiye edeceğim. Çünkü biz bu dedikodulardan çok çeken bir partiyiz. O nedenle bende aynı pozisyona düşmek istemiyorum. Kim benim aleyhime konuşursa konuşsun serbest diyorum. Çünkü dokuz buçuk yıldır buradayız. Dokuz buçuk yıldır konuşulmayanlar bugün konuşuluyorsa bunun gerçekçilik payı yoktur. Şahsi menfaat var demektir diye düşünüyorum. O nedenle ben bir tek aday adayımız hakkında tek bir cümle konuştuğumu hissettiğinizde ve duyduğunuzda lütfen beni uyarın. Bende bir insanım bu uyarıya itibar eder, saygı duyarım. Ben söz verdiğim yolda yürümeye devam edeceğim. Turhal Belediye Başkanlığı'na üçüncü kez inşallah aday adayı oluyorum, talip olduğumu söylüyorum. Dosyamı da sayın İlçe Başkanım Orhan Koç beyefendiye teslim ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Koç Ak Parti Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title