Haberler

Başkan Alıcık'tan Din Görevlilerine Yemek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek verdi.

Ahmet Şensan Kültür Merkezi kapalı düğün salonunda verdiği yemeğe Nazilli İlçe Müftülüğü personeli, ilçe ve ilçeye bağlı köylerde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin, Kayyım, Kur'an Kursu öğreticilerinin ve eşleri katıldı. Din Görevlilerine verdiği yemek ve din görevlilerine yaşattığı farklılık dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür eden Necati Topaloğlu yaptığı yemek duasının ardından Din Görevlileri ve Camiler Haftası hakkında konuştu. Topaloğlu "Camiler birleştirendir, insanların ahlaki prensiplerinin sağlandığı Allah'ın kullarını misafir ettiği kutsal mekanlardır. İmam ve Hatipler Vatandaşlara yol gösteren, önder olan insanlardır. İmam önder, hatip de konuşan anlatan insandır. Bizler Din Görevlileri olarak milletimizin dirliği ve selameti için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Toplumumuza yılmadan bıkmadan dinimizi, ahlaki değerlerimizi öğreteceğiz. İnsanlara teşekkür etmeyen Allah'a da şükretmiş sayılmazmış" dedi.

Başkan Alıcık'a teşekkür eden Necati Topaloğlu, "Biz din adına hangi hizmeti yaptıysak, halkın yararına hangi hizmeti planladıysak her zaman belediye başkanımız yanımızda olarak bize destek verdi. Kendisini her zaman yanımızda gördük. Kendi yaptığı hizmetlerle de diğer belediyelere örnek oldu. Nazilli ve çevresindeki tüm camilerimizde eksikleri tamamladı, bakımlarını yaptırdı. Bütün Bunların yanında din görevlilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakada bir o kadar övgüye değer. Allah yüzünü ak eylesin, Allah işlerini rast getirsin, her kötülükten her sıkıntıdan kendisini muhafaza eylesin. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

Camileri Allah'ın evi olarak kabul ettiklerini ifade eden Başkan Alıcık; "Sizlerin talepleri bizim başımızın tacıdır. Sizler çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Sadece ibadet yaptırmakla değil, sosyal yaşamın düzeni ve toplumun geleceğinin şekillenmesi yönünde de çaba harcıyorsunuz. O nedenle sizlerin istek ve arzularını önemsiyor, gerekenin yapılması için çaba harcıyoruz. Ayrıca biz camilerimizi Allah'ın evi olarak kabul ediyoruz ve bu nedenle elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Belediye Başkanlığı sürecimizce camilerimize, okullarımıza ve Nazillimize sahip çıkmaya çalışacağız. Eğer Müslüman Türk evladıysak bu bizim boynumuzun borcudur. Bundan sonra da bu yönde hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Topaloğlu Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title