Haberler

Başbakan Erdoğan, Türkmenistan'a Gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Yemin Törenine Katılmak Üzere Özel Uçak "Ana" ile Saat 17.15'te Türkmenistan'a Gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı yemin törenine katılmak üzere özel uçak "ANA" ile saat 17.15'te Türkmenistan'a gitti.

-ÜÇ BAKAN DA EŞLİK ETTİ-

Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanları Beşir Atalay ve Mehmet Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de Türkmenistan'a gitti.

-BAŞBAKAN ERDOĞAN-

Başbakan Erdoğan, resmi ziyaret için Türkmenistan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Türkmenistan'da devlet başkanlığı seçiminin yeni yapıldığını belirterek, yeni seçilen devlet başkanının yarınki yemin törenine katılmak üzere Aşkabat'a hareket ettiğini kaydetti.

Ziyarette Devlet Bakanları Beşir Atalay ve Mehmet Aydın ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in kendisine eşlik edeceğini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:"Bildiğiniz gibi merhum Türkmenbaşı'nın cenaze törenine katılmak üzere kısa bir süre önce yine Türkmenistan'ı ziyaret etmiş, Türk halkı adına taziyelerimizi sunmuştuk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeş Türkmenistan'ın ve Türkmen halkının yanında yer almaya, kederlerini de sevinçlerini de paylaşmaya bundan sonra da devam edeceğiz.Türkmenistan'ın yeni devlet başkanı liderliğinde her alanda gelişmesini sürdüreceğine, Türkmen halkının özlem ve beklentilerini karşılayacak bir yönetim

anlayışıyla yeni adımlar atacağına inanıyorum. Elbette bu dönemde de aramızdaki özel ve kuvvetli bağlardan güç alan ilişkilerimizi, eşitlik ve karşılıklı yarar temelinde daha fazlasıyla geliştireceğiz. Bu ziyaret, yeni hem de ikili ilişkilerimizi geliştirmemize hem de bölgemizi ilgilendiren konularda görüş

alışverişinde bulunmamıza imkan sağlayacaktır."dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi! 8 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title