Haberler

Balkondan Düşerek Ölen Kadının Kardeşi: Sevgilisi Ablamı Sürekli Tehdit Ediyordu

Güncelleme:

İzmir'de 6'ncı kattan düşerek hayatını kaybeden iki çocuk annesi Zuhal Öcal'ın kız kardeşi "Ablam intihar edecek biri değildi. Sevgilisi ablamı sürekli tehdit ediyordu. O caninin yapmış olabileceğini düşünüyorum." dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde 6'ncı kattan düşerek hayatını kaybeden iki çocuk annesi Zuhal Öcal'ın ölümünün ardından polis, erkek arkadaşı H.İ.G'yi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlıya ev hapsi verildi. H.İ.G'nin gözaltına alındığı saatlerde konuşan Öcal'ın kız kardeşi Damla Öcal ise, "Adalet yerini bulacak. Ablam hayat dolu bir insandı. O caninin yapmış olabileceğini düşünüyorum" dedi.

NE OLMUŞTU

Korkunç olay, 26 Şubat akşamı Buca Atatürk Mahallesi 206/38 Sokak'taki bir apartmanda yaşandı. 33 yaşındaki Zuhal Öcal, balkondan bilinmeyen bir nedenle aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Öcal 2 gün sonra hayatını kaybetti.

''KENDİSİNİ AŞAĞI ATTI''

Öcal'ın birlikte yaşadığı kafe işletmecisi H.İ.G'nin ilk ifadesinde, "Zuhal o gece arkadaşları ile birlikte alkol aldı. Yatak odasında tartıştığımız sırada tokat attım. O da fırlayıp kendisini aşağıya attı" dediği öğrenildi. Soruşturmasını sürdüren polis, H.İ.G'yi cinayet şüphesi ile gözaltına aldı. Öcal'ın ardında herhangi bir not bırakmadığı belirlenirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.İ.G. ev hpasi ile cezalandırıldı. Soruşurmanın devam ettiği öğrenildi.

"ABLAMA VE ÇOCUKLARA ŞİDDET UYGULUYORDU"

Talihsiz kadının sır ölümü ile ilgili konuşan kız kardeşi Damla Öcal ise, "H.İ.G. ablamı sürekli tehdit ediyordu, ablama ve çocuklarına şiddet uyguluyordu. O gece olay bize sabah 6'da haber verildi. Ama saat 04.00 sıralarında olay olmuş.

Kendisi hastaneye sırtlayıp götürüyor ama zaten yoldayken ablam vefat ediyor. Doktorların bize söylediği, yoldayken zaten beyin ölümü gerçekleşmiş. Ablam intihar edecek biri değildi. Çocuklarına çok düşkündü. H.İ.G ise takıntılı bir adamdı" dedi.

(Kaynak: Yeni Asır)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Buca 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (4)

cosmos:

iyi de adam itmiş olsa olay yeri polis inceleme raporunda çıkar ama şöyleki balkandon çaktırmadan dengesinin kaybetmesine yardımcı olabilmiş olabilir çünkü bu tür vakalar buda mümkün ama zor sonuçta delil bırakır her katil gidiyorlar slak heriflerle yaşıyorlar kadınların hatası düzgün adam bul evlen diyorsun adam yuvası var evi var temiz insan kahvesi bile yok ona gelince elektrik alamadım diyorlar kadınlar mazoişt ve kendi yaptıklarını kendileri çekiyor benim eşim bana vermiyor sonra ben aldatı

12
0
yanıtYanıtla
Turk:

En güzeli evlenme derim sistem bozuk hayat şartları zor insan ne yapmalı bilemiyorum

6
1
yanıtYanıtla
D:

O işleyen kişi yada kişiler iz bırakmadığı sürece yakalanması çok güçtür taktikleri var

3
0
yanıtYanıtla
vatanim66:

2 çocuk annesi niye atlasın o adam öldürdü en ağır ceza verilmeli idam edilmeli böyle sapıklar idam edilsin kadını hayatını perişan eden sapıklar idam edilsin idam olurlarsa daha kimsenin hayatını perişan etmezler yoksa durmak yok devam ederler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title