Haberler

Bakan Tüzmen'den Burdurlulara Mini Konser

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Burdur'da İhracat Yapan Firmaları Ziyaret Ettiği Sırada Kendisine Hediye Edilen Kemanla Mini Bir Konser Verdi.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Burdur'da ihracat yapan firmaları ziyaret ettiği sırada kendisine hediye edilen kemanla mini bir konser verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan toplantıya katılmak için Burdur'da bulunan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, toplantının ardından ihracat yapan bazı firmaları gezerek incelemelerde bulundu. Bakan Tüzmen, viyolonsel imal ederek dünyanın çeşitli bölgelerine ihracat yapan Küçükkaya Viyolonsele giderek incelemelerde bulundu. Şirket sahibi Hakan Küçükkaya'dan viyolonsel yapımı hakkında bilgiler alan Bakan Tüzmen ayrıca iyi viyolonselin kalitelisinin nasıl anlaşılacağı hakkında da tüyolar aldı.

İncelemenin ardından kendisine hediye edilen el yapımı kemanı aldığı tüyolarla test eden Bakan Tüzmen, daha sonra mini bir konser verdi. Konserin ardından konuşan Bakan Tüzmen, "Ufak bir resital oldu. Piyano olsaydı resital olurdu bu konçerto" diyerek espri yaptı.

Bakan Tüzmen, ziyaretinin son durağında Burdur'da imal edilen Şifa Sodaları imalathanesini gezdi. Ziyarette kendisine ikram edilen sodaları ve Lık Lık 4x4 isimli enerji içeceğinin tadına bakan Tüzmen "4x4 Lık Lık enerji içeceğinden bize lazım. 4 çeker mi olacağız. Bunun içinde protein, vitamin B3, B6, B12 vitaminleri var tamamdır arkadaşlar. Bunla jet gibi gideriz. Zaten Antalya'daki toplantıya gitmek için jet olmamız lazım" diyerek herkesi güldürdü.

Bakan Tüzmen, Burdur ziyaretinin ardından Antalya'ya gitmek üzere Burdur'dan ayrıldı.

(OÖ-SÇ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title