Haberler

Avivasa'dan Yeni İşsizlik Sigortası

Avivasa'nın Yeni Ürünü "Kredi Hayat Maksimum Koruma Sigortası", İşsizlik ya da Geçici İş Göremezlik Durumunda Kalan Tüketicilerin Kredi Borçlarını Güvence Altına Alıyor.

AvivaSA’nın yeni ürünü “Kredi Hayat Maksimum Koruma Sigortası”, işsizlik ya da geçici iş göremezlik durumunda kalan tüketicilerin kredi borçlarını güvence altına alıyor.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörü şirketlerinden olan Avivasa Emeklilik ve Hayat, kredi kullanan tüketicilerin işsiz kalmaları durumunda finansal risklerden korunmalarını sağlayan yeni bir ürün geliştirdi. Avivasa’nın “Kredi Hayat Maksimum Koruma Sigortası”, kredi bağlantılı kredi hayat ürününe işsizlik teminatının eklenmesiyle sunuluyor.

İşsizliğin giderek arttığı mevcut ekonomik koşullarda, tüketicilere alternatif çözümler üretmek üzere çalıştıklarını belirten Avivasa Emeklilik ve Hayat CEO’su Meral Egemen, ürünün Kasım ayı içerisinde satışa sunulacağını açıkladı. Egemen, “Bu ürünün, kredi kullanan tüketicilere büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Avivasa Kredi Hayat Maksimum Koruma Sigortası’nı tercih eden tüketiciler geleceklerini de güvence altına almış olacaklar. Yılsonuna kadar başka işsizlik ürünlerini de müşterilerimize sunmayı ve daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title