Haberler

Antalya: Add Korkuteli Şubesi'nden Eğitime Katkı Kampanyası

- Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Antalya'nın Korkuteli İlçe Şubesi Tarafından Her Yıl Geleneksek Olarak "Eğitime Destek Kampanyası" Düzenledi.

- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya'nın Korkuteli İlçe Şubesi tarafından her yıl geleneksek olarak "Eğitime Destek Kampanyası" düzenledi.

Konuyla ilgili bilgiler veren ADD Korkuteli İçesi Şube Başkanı Şeyhali Kara, dernek olarak çağdaş eğitime gönül vermiş, Atatürkçü, laik, Cumhuriyetçi güçleri birleştirip bir duruş sergilemeye çalıştıklarını belirtti. Bu düşüncenin sonucu olarak 2006-2007 eğitim-öğretim yılında da desteğe ihtiyacı olan ilçe okullarındaki öğrencilere "Eğitime Destek Kampanyası" kapsamında yardım etmek istediklerini kaydeden Kara, "Herkesi kampanyamıza katılmaya çağırıyoruz. Katkılarınızı Türkiye İş Bankası Korkuteli Şubesi'ndeki derneğimizin 137691 nolu hesabına yatırmak suretiyle ya da doğrudan makbuz karşılığı derneğimize bağışta bulunabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum" diye konuştu.

(AD-SY-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title