Haberler

"Anneler Günü" Etkinlikleri

"Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı,

"Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sarı, yayımladığı mesajında, bir kültür ve geleneğin oluşmasında ve bunun devam ettirilmesinde ailelerin öneminin büyük olduğunu belirtti.

Aile içerisindeki en önemli payın anneye ait olduğunu ifade eden Sarı,

"Anne, toplumu oluşturan bireylerin fikren ve bedenen sağlıklı olarak yetişmesinde en önemli etkendir. Dünyadaki hiçbir değerle ölçülemeyecek ve yeri hiç bir zaman doldurulamayacak olan annelerimiz, sağlıklı toplumsal yapının, huzurlu aile ortamının temeli olup, merhameti, çileyi, sabrı ve fedakarlığı ile yüce varlıklardır" dedi.

Sarı, şunları kaydetti:

"Annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Vatanımızın selameti için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızın annelerinin de asla yalnız olmadığını, her daim onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Annelerimizin her gün hatırlanmasının gerektiğini dile getiriyor, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan ve güzelleştiren aynı zamanda da dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimizin 'Anneler Günü'nü yürekten kutluyor, sevgi, saygı, minnet ve şükran dolu duygularımı sunuyorum."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Anneler Günü Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

title