Haberler

Ankara Valisi Yüksel Başkenttin 89.yılını Kutladı

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın Başkent Oluşunun 89Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın Başkent Oluşunun 89...

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın Başkent Oluşunun 89Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın Başkent Oluşunun 89.Yıldönümünde Anıtkabir Özel Defterine, "Ankaralıların aydınlık zihninde, vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar varolacaksın" yazdı.

Ankara'nın Başkent Oluşunun 89 yıldönümü nedeniyle Anıtkabir'e yapılan ziyaretinde Atatürk'ün kabrine bir çelenk koyan Vali Yüksel, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı.

"Büyük Atatürk; Ankara'nın Başkent oluşunun 89.Yıldönümünde bugün huzuruna bir kez daha heyecanla ve gururla geldik. 'Benim gönlümde bambaşka yeri vardır' dediğin Ankara ve Ankaralılar, fikirlerini ve duygularını anlıyor ve seni yüreğimizde hissediyoruz.

Ankaralılar bundan 89 yıl önce Başkent Ankara'da yaktığın İstiklal ve bağımsızlık meşalesini hiçbir zaman söndürmeyeceler ve gururla taşımaya devam edeceklerdir. Ankara'nın Başkentliğinde kurduğun çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti, medeniyet yolunda yürümeye devam edecektir.

Büyük Atatürk; Ankaralılar aydınlık zihninde, vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar varolacaksın. Ankaralılar sana minnettardır. Ruhun şadolsun." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Alaaddin Yüksel Anıtkabir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title